Αλ. Νικολαΐδης: Η εξομολόγηση της γυναίκας του 2 μήνες μετά τον θάνατό του

«Ράγισε» καρδιές η Δώρα Τσαμπάζη

Απόσπασμα από τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη, δύο μήνες μετά τον θάνατο του μεγάλου ολυμπιονίκη / Βίντεο Mega

«Ράγισε» καρδιές η Δώρα Τσαμπάζη, η σύζυγος του αείμνηστου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του μεγάλου αθλητή, το ήθος του και τη «μάχη» που έδωσε μέχρι το τέλος.

Συγκινεί η χήρα του Αλ. Νικολαΐδη: Το φως σου θα φέγγει στο σπίτι

Δύο μήνες μετά τον θάνατό του που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η Δώρα Τσαμπάση εκμυστηρεύτηκε τα τελευταία λόγια του και μίλησε για το ήθος και την αξιοπρέπεια που τον διακατείχαν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αλ. Νικολαΐδης: Ο έρωτας, ο γάμος με τη Δώρα Τσαμπάζη και τα δύο παιδιά

Δώρα Τσαμπάζη και Αλέξανδρος Νικολαΐδης στον γάμο τους

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η Δώρα Τσαμπάζη απέκτησαν δύο παιδιά / Φωτογραφία Instagram

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ο τελευταίος διάλογος με τη σύζυγό του

Η Δώρα Τσαμπάζη «λύγισε» όταν μίλησε στις τελευταίες στιγμές που μοιράστηκε με τον αγαπημένο της. Όταν ο αθλητής κατάλαβε ότι η «μάχη» του έφτανε στο τέλος, θέλησε να μοιραστεί το «ευχαριστώ του» με τη μεγάλη του αγάπη.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Με μια γροθιά τον αποχαιρέτησε η σύζυγός του

«Ήταν ο ίδιος που μου είπε: "Σε τι ζωή σε καταδίκασα". Του είπα ότι δε θέλω να το ξαναπεί αυτό. "Είμα πάρα πολύ τυχερή που σε γνώρισα. Δε μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν η ζωή μου αν δε σε είχα γνωρίσει. Πιστεύω ότι δε θα είχα κάνει καν οικογένεια. Και θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα αυτά τα υπέροχα που περάσαμε μαζί"», είπε η κ. Τσαμπάζη μιλώντας στο Mega Stories.

Μου είπε "σε ευχαριστώ πολύ που μου τα λες αυτά, είχα ανάγκη να τα ακούσω". Του είπα ότι είχα και εγώ ανάγκη να τα πω. Ήθελα να το κάνω όταν θα ήταν εκείνος έτοιμος.

Η εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη δύο μήνες μετά τον θάνατό του

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η στιγμή που η Δώρα Τσαμπάζη διάβασε την επιστολή του

Η Δώρα Τσαμπάζη αναφέρθηκε και στην επιστολή που άφησε πίσω του ο σπουδαίος Ολυμπιονίκης. Την μακροσκελή εκείνη ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του την ημέρα του θανάτου του.

«Έκλαιγα και ταυτόχρονα αισθανόμουν υπερήφανη για τον άνθρωπο που είχα κοντά μου. Ευχήθηκα να μη χρειαστεί να τη δημοσιεύσω, παρόλο που οι ελπίδες μας είχαν εξανεμιστεί. Μου είχε πει αν φύγει να τη δημοσιεύσω... Το τεράστιο κύμα αγάπης που δεχθήκαμε ήταν που ανακούφισε την ψυχή μας», ανέφερε.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Τα πρώτα συμπτώματα και οι θεραπείες στην Αθήνα

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μίλησε και για τη δύσκολη στιγμή που αντιλήφθηκαν την ασθένειά του.

Η ασθένεια μπορεί να ήρθε όταν γεννιόταν ο γιος μας γιατί τις πρώτες ενοχλήσεις τις είχε όταν ο γιος μου ήταν τριών μηνών...

Στη συνέχεια, βαθιά συγκινημένη, περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο που το ζευγάρι χρειάστηκε να έρθει στην Αθήνα για να δώσουν μαζί την πιο γενναία «μάχη» του αθλητή.

 

 

«Εκεί ήταν το σοκ. Έπρεπε να φύγουμε πολύ γρήγορα στην Αθήνα. Νοικιάσαμε ένα σπίτι απέναντι από το νοσοκομείο. Θήλαζα και έστελνα με τα ΚΤΕΛ το γάλο στον μικρό. Εκεί συνειδητοποιήσαμε τι θα πει οικογένεια. Ο Αλέξανδρος αγωνιζόταν για τη ζωή του και εγώ έδινα μια μάχη για να έχει το παιδί μου να φάει. Στην αρχή είχαμε όλοι πάρα πολλή δύναμη. Ο Αλέξανδρος ήταν ο πιο προσγειωμένος. Όλοι λέγαμε “έλα μωρέ θα τα καταφέρεις” εκείνος μας έλεγε, “δε περνάω γρίπη, μπορεί και να μην τα καταφέρω”. Έπρεπε να περάσει πολύς καιρός για να καταλάβω ότι η στάση του ήταν η προετοιμασία για το τέλος και δεν ήταν ηττοπάθεια», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top