Ράχες: Ο 50χρονος βρέθηκε στο ίδιο σημείο που είχε δολοφονήσει τη 17χρονη

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Μερικές φορές τα πιο τραγικά σενάρια τα γράφει η ίδια η ζωή. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του 50χρονου, ο οποίος βούτηξε στο λιμάνι των Ραχών στη Φθιώτιδα για να σώσει μια 65χρονη γυναίκα, αλλά δυστυχώς πνίγηκαν και οι δύο. 

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Πήγε να σώσει γυναίκα που πνιγόταν και πνίγηκαν μαζί

Ο 50χρονος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της 17χρονης μαθήτριας Χριστίνας Τσάμη πριν από 30 χρόνια και η σορός του ξεβράστηκε στο ίδιος ακριβώς σημείο, όπου είχε βρεθεί δολοφονημένη η άτυχη κοπέλα. 

Ράχες: Η δολοφονία της 17χρονης Χριστίνας

Ήταν Πάσχα του 1990. Η 17χρονη με την οικογένειά της είχαν πάει στις Ράχες, όπου είχαν εξοχικό για τις πασχαλινές διακοπές τους. 

Την ημέρα που δολοφονήθηκε πήγαινε στη θεία της. Ο 23χρονος τότες ψαράς, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της μέσα από κάτι χωράφια, όπου είχε κρυφτεί. Την άρπαξε και επιχείρησε να τη βιάσει. 

Το τραγικό παρελθόν των δύο ανθρώπων που πνίγηκαν στη Φθιώτιδα

Το κορίτσι αντιστάθηκε και τότε εκείνος την έπνιξε και στη συνέχεια ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο νεκρό κορμί της. Όταν τελείωσε, για να βεβαιωθεί ότι η 17χρονη είναι νεκρή της πολτοποίησε το κεφάλι με μια ζαρντινιέρα. 

Τον Σεπτέμβριο του 1991 καταδικάστηκε σε ισόβια, στο Εφετείο όμως αυτά «έσπασαν» και αποφασίστηκε η έκτιση πονής 17 ετών. 

«Πριν από 33 χρόνια μια μητέρα με έναν πατέρα είχαν έρθει στο γραφείο μου και μου ζητούσαν να υπερασπιστώ το παιδί τους που είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη κι αντιμετώπιζε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό. Είχε προσπαθήσει να βιάσει ένα κοριτσάκι 17 χρονών ετών που ήταν γόνος της πλέον επίλεκτης οικογένειας της περιοχής που το ερωτεύτηκε κι έγινε όλο αυτό το δράμα. Όταν τον γνώρισα ήταν ένα πολύ μικρό παιδί και ταλαιπωρήθηκε μέσα στη φυλακή. Όσο για την ποινή του, το δικαστήριο μετέτρεψε την ποινή από ισόβια σε 17 χρόνια κάθειρξη» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στο Mega.

Ράχες: Η τραγική ιστορία του δεύτερου θύματος

Μια τραγική ιστορία όμως κρύβεται και πίσω από την 65χρονη γυναίκα, η οποία ζούσε το δικό της δράμα. 

Το 2013 είχε χάσει την μία από τις κόρες της σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του συντρόφου της. Η γυναίκα δεν είχε ξεπεράσει τον χαμό του παιδιού της, όμως τον τελευταίο καιρό είχε ξεκινήσει να ελπίζει ξανά και να αισιοδοξεί, καθώς η δεύτερη κόρη της πριν από τρεις μέρες γέννησε το πρώτο της παιδί και την έκανε γιαγιά. 

Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να χαρεί το εγγονάκι της, καθώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top