Το τραγικό παρελθόν των δύο ανθρώπων που πνίγηκαν στη Φθιώτιδα

Ο 55χρονος είχε καταδικαστεί για δολοφονία ανήλικης

Άνδρας στη Φθιώτιδα πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει γυναίκα από πνιγμό / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκαρισμένη είναι η Φθιώτιδα από τη διπλή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα στις Ράχες, όπου ένας άνδρας πνίγηκε την ώρα που προσπαθούσε να σώσει μια άλλη λουόμενη από πνιγμό. Οι προσωπικές ιστορίες των θυμάτων συγκλονίζουν.

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Πήγε να σώσει γυναίκα που πνιγόταν και πνίγηκαν μαζί

Δύο τραγικές ιστορίες έρχονται στο «φως» μετά τον διπλό πνιγμό στις Ράχες Φθιώτιδας. Η 65χρονη είχε χάσει το παιδί της, ενώ ο 55χρονος που έτρεξε να τη βοηθήσει και πνίγηκε και αυτός είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία ανήλικης, είχε αποφυλακιστεί και ζούσε τα τελευταία χρόνια απομονωμένος στην περιοχή.

Δείτε στο βίντεο του lamiareport τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες για την τραγωδία:

Φθιώτιδα: Οι τραγικές ιστορίες των δύο ανθρώπων που πνίγηκαν

Η 65χρονη βρισκόταν σε παραλία και κολυμπούσε, όταν άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Ο 55χρονος βρισκόταν σε καφενείο κοντά στο σημείο και όταν άκουσε τις φωνές έτρεξε να τη σώσει. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και πνίγηκαν και οι δύο. 

Ο 55χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν μερικά χρόνια και ζούσε απομονωμένος στην περιοχή, χωρίς να έχει πολλές επαφές με τους κατοίκους. Όταν ήταν 19 ετών είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία μιας 16χρονης κοπέλας, την οποία σκότωσε με μια ζαρντινιέρα. 20 χρόνια μετά τη λήξη της ποινής του, επέστρεψε στο χωριό.

Όμως και η 65χρονη γυναίκα ανέβαινε τον δικό της Γολγοθά, καθώς για χρόνια θρηνεί την κόρη της που έχει «φύγει» σε τροχαίο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top