Πανελλήνιες: Στη Νομική η Χάιντυ που άφησε το σημείωμα στο ασανσέρ

Ποια είναι η μητέρα της; Κέρασε τους ένοικους που σεβάστηκαν την κόρη της

Πριν από περίπου ένα μήνα, λίγο πριν ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες εξετάσεις viral έγινε ένα σημείωμα που είχε κολλήσει ένα κορίτσι στο ασανσέρ μιας πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας. 

Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώνονται οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων

«Γεια σας είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει κάποιο πάρτι στην ταράτσα 1 – 12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ», έγραψε το κορίτσι, αποκαλύπτοντας σε αυτό το σημείωμα τη μεγάλη του αγωνία για τις εξετάσεις. 

Το σημείωμα που άφησε η Χάιντυ στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της πριν από τις πανελλήνιες

Το σημείωμα που άφησε η Χάιντυ στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της πριν από τις πανελλήνιες

Και οι ένοικοι της πολυκατοικίας την ένιωσαν και τη γέμισαν με ευχές και θετικά μηνύματα για καλή επιτυχία και κατάκτηση των στόχων της. 

Πανελλήνιες 2023: Ο πρώτος των πρώτων συγκέντρωσε 20.000 μόρια!

Οι πανελλήνιες τελείωσαν, οι βαθμολογίες βγήκαν και οι ένοικοι δεν έκαναν κανένα πάρτι, στηρίζοντας την Χάιντι και την προσπάθειά της. Κι εκείνη διέπρεψε και από Σεπτέμβη θα είναι φοιτήτρια στη Νομική Αθηνών. 

Πανελλήνιες 2023: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων

Η μητέρα της με ένα νέο σημείωμα που κόλλησε στο ασανσέρ ενημέρωσε για τα καλά νέα τους ενοίκους και τους ευχαρίστησε για την κατανόηση, δίνοντας ταυτόχρονα το πράσινο φως για ατελείωτα πάρτι στην ταράτσα. 

Το σημείωμα που άδησε η μητέρα της Χάιντυ για να ευχαριστήσει τους ενοίκους της πολυκατοικίας της που σεβάστηκαν την επιθυμία της κόρης της πριν από τις πανελλήνιες

Το σημείωμα που άδησε η μητέρα της Χάιντυ για να ευχαριστήσει τους ενοίκους της πολυκατοικίας της που σεβάστηκαν την επιθυμία της κόρης της πριν από τις πανελλήνιες

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, η μητέρα της Χάιντυ από το 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας πω ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντυ όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας. Παρτάρετε ελεύθερα. Απέναντι από το ασανσέρ στην είσοδο θα βρείτε ένα μικρό κέρασμα», έγραψε η περήφανη μαμά. 

Πανελλήνιες: Ποια είναι η μητέρα της Χάιντυ

Έκπληξη όμως ήταν ποια είναι η μητέρα της Χάιντυ. Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Live News, πρόκειται για τη γνωστή δημοσιογράφο του Mega Μαριλένα Γεραντώνη, η οποία μίλησε για τη δύσκολη περίοδο των πανελληνίων. 

Πανελλαδικές 2023: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις

 

 

«Οι Πανελλήνιες είναι μία ψυχοφθόρα προσπάθεια και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο τέλος. Το άγχος της Χάιντυ ήταν να μην γίνει κάποιοι πάρτι στην ταράτσα γιατί γίνονται συχνά. Η πολυκατοικία μας έχει τα περισσότερα διαμερίσματά της ως AirBnB και μένουν πολλοί νέοι άνθρωποι, οι οποίοι οι κάνουν πάρτι, και καλά κάνουν. Της έγραψαν ευχές όμως, και δεν έκαναν κανένα πάρτι. Σεβάστηκαν την επιθυμία της», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top