Πανελλήνιες 2023: Ο πρώτος των πρώτων συγκέντρωσε 20.000 μόρια!

Έγραψε σε όλα τα μαθήματα 20 - Ποια σχολή θα επιλέξει

Όσα είπε ο 18χρονος Φίλιππος για την απόλυτη επιτυχία του στις πανελλήνιες εξετάσεις / Βίντεο Ερτ

Το απόλυτο 20 πέτυχε φέτος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις νεαρός υποψήφιος, αφού κατάφερε να γράψει 20 σε όλα τα μαθήματα και να συγκεντρώσει 20.000 μόρια!

Ο Γιάννης Ντούνος από τα Φιλιατρά συγκέντρωσε 19.180 μόρια και αρίστευσε

Ο 18χρονος Φίλιππος Φούφας εξασφάλισε το 100/100 στις Πανελλαδικές 2023 και από τους οκτώ εκπαιδευτικούς που βαθμολόγησαν τα γραπτά του, «σπάζοντας» κάθε ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. 

Πανελλήνιες 2023: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων

Μιλώντας στην Ερτ είπε για την επιτυχία του: «Ασφαλώς δεν περίμενα να συγκεντρώσω 20.000 μόρια, ήλπιζα ότι ειχα πάει καλά, αλλά δε θα μπορούσα να περιμένω τόσο καλούς βαθμούς. Ασθάνθηκα πολύ χαρά, αγαλλίαση που έφυγε αυτό το βάρος από πάνω μου, γιατί είναι ένα βάρος που κουβαλάει ένας μαθητής για δύο χρόνια συνεχόμενα», δήλωσε και πρόσθεσε ότι «το σύστημα των πανελλαδικών είναι σκληρό απαιτεί πειθαρχία πολύ επιμονή πολύ συνέπεια αυτά είναι τα βασικότερα συστατικά της επιτυχίας αν θέλετε».

Ο Φίλιππος επέλεξε τη Νομική Αθήνας για να ξεκινήσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο, ενώ όταν ολοκληρώσει τις σπουδές του σκέφτεται να συνεχίσει για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top