Πανελλήνιες 2023: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων

Άγγιξαν το 20 στις φετινές εξετάσεις

Βγήκαν χθες, Πέμπτη οι βαθμολογίες των φετινών πανελληνίων και αρκετοί ήταν οι υποψήφιοι που αρίστευσαν και σχεδόν άγγιξαν το απόλυτο 20. 

Η Ζωή Λουκά είναι μία από αυτούς, Συγκέντρωσε 19.826 μόρια και κατάφερε να κατακτήσει το όνειρό της για μια θέση στην Ιατρική. Η μαθήτρια έγραψε 19,7 στην έκθεση, 19,6 στη Χημεία, 20 στη Βιολογία και στη Φυσική. 

Ο Γιάννης Ντούνος από τα Φιλιατρά συγκέντρωσε 19.180 μόρια και αρίστευσε

H Ζωή Λουκά

H Ζωή Λουκά

«Ήταν κάτι απρόσμενο, είμαι περήφανη και δικαιωμένη» είπε στην ΕΡΤ, η Ζωή, προσθέτοντας ότι αυτό που τη βοήθησε ήταν το συστηματικό διάβασμα. 

Πανελλαδικές 2023: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις

«Θέλω να μπω στην ιατρική με ανοιχτό μυαλό, ώστε να βρω αυτό που μου ταιριάζει στην κλίση μου. Ό,τι και αν κάνω θέλω να συμβάλω ώστε να κάνουν κάποιου τη ζωή λίγο καλύτερη», τόνισε.

Η Άντα Μυλωνά από τον Πύργο Ηλείας έγραψε 20 στα Μαθηματικά, τη Φυσική και τη Χημεία και 18,2 στην Έκθεση, συγκεντρώνοντας συνολικά 19.640 μόρια. Η ίδια είπε στο Patrisnews.gr ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά με αρκετό διάβασμα, όμως έβρισκε χρόνο να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, παίζοντας πιάνο. 

Η Άντα Μυλωνά

Η Άντα Μυλωνά

«Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη με τη βαθμολογία που συγκέντρωσα. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, διάβαζα πολλές ώρες, αλλά έβρισκα ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Έπαιζα πιάνο, έβγαινα με φίλους και διάβαζα χωρίς υπερβολές. Βοήθησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν είχα κενά από προηγούμενες τάξεις και αγαπούσα πάντα τις θετικές επιστήμες, οπότε διάβαζα με ευχαρίστηση», είπε.

8+1 συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Η Ιωάννα Σπίγγου αναδείχθηκε πρώτη των πρώτων στην Κέρκυρα με 19.600 μόρια και βάζει πλώρη για την Ιατρική. 

Η Ιωάννα Σπίγγου

Η Ιωάννα Σπίγγου

Σύμφωνα με το enimerosi.com έγραψε 19,9 στη Φυσική, 20 στη Χημεία, 20 στη Βιολογία και 18,5 στην Έκθεση.

«Ήταν μια δύσκολη και κουραστική χρονιά. Το διάβασμα μπορεί να έφτανε και τις 12 ώρες την ημέρα. Τα εμπόδια ήταν πολλά στη διαδρομή, αλλά βοήθησε και η τύχη», είπε και πρόσθεσε:

Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες - Δείτε τα αποτελέσματα

«Δεν υπάρχει μυστικό επιτυχίας. Αυτό όμως που μπορώ να πω, είναι ότι όσο κι αν απογοητευόμαστε δεν πρέπει να τα παρατάμε. Είχα καλή ψυχολογία στις εξετάσεις και είπα ότι πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου». 

Ο Δημήτρης Καραβασίλης στόχευσε τη Νομική του ΑΠΘ και τα κατάφερε συγκεντρώνοντας 19.710 μόρια. 

Ο Δημήτρης Καραβασίλης

Ο Δημήτρης Καραβασίλης

«Η αλήθεια είναι πως δεν ένιωσα να στερούμαι κάτι διότι είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα όπου διάβαζα το πρωί και στη συνέχεια είχα χρόνο να δω και τις παρέες μου. Το βασικό για εμένα είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις. Εγώ για παράδειγμα τα Αρχαία τα αγαπώ έτσι μου ήταν ευχάριστο το διάβασμα. Επίσης, με βοήθησε σημαντικά και το σχολείο όπου κάναμε συχνά προσομοιώσεις των εξετάσεων και επιπλέον υποστηρικτικά μαθήματα», είπε στο makthes.gr.

Με 19.560 μόρια η Μελίνα Κουσιαρή από τον Βόλο μπορεί να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να σπουδάσει στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. 

Η Μελίνα Κουσιαρή

Η Μελίνα Κουσιαρή

Όπως είπε στο infokids.gr ήταν σωστά προετοιμασμένη για τις εξετάσεις, είχε πρόγραμμα στο διαβάσμά της και ηρεμία. 

Ένας ακόμα αριστούχος είναι και ο Αθανάσιος Στεργιανός από τη Λαμία, ο οποίος συγκέντρωσε 19.480 μόρια στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο των Θετικών Επιστημών. Έγραψε 19,1 στην Έκθεση, 19,7 στα Μαθηματικά, 18,6 στη Φυσική και 20 στη Χημεία και ανυπομονεί για τη φοιτητική ζωή. 

Ο Αθανάσιος Στεργιανός

Ο Αθανάσιος Στεργιανός

Τα 19.480 μόρια άγγιξε και ο Λευτέρης Χαντζής από τη Λαμία, γράφοντας 20 στη Φυσική και τη Χημεία, 19,8 στα Μαθηματικά και 17,6 στην Έκθεση. 

Λευτέρης Χαντζής

Λευτέρης Χαντζής

Το 20 άγγιξε τέλος ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης από τη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας 19.560 μόρια. 

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Ο Κωνσταντίνος, ο οποίος έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών Νέων 2020 και Χάλκινο μετάλλιο στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών Νέων 2019 έγραψε 17,9 στην Έκθεση, 20 στη Φυσική, 19,9 στη Χημεία και 20 στα Μαθηματικά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top