«Ένιωθα τα βρωμόχερά του και την ανάσα του»- «Λύγισε» στη δίκη η καθηγήτρια

Σοκάρει η περιγραφή του βιασμού της

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων συνεχίστηκε η δίκη του 63χρονου πρώην ανώτερου στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος μιας 46χρονης καθηγήτριας στη Λάρισα.

Με ένταση, διαφωνίες και ένα κατηγορούμενο που κρατούσε διαρκώς σημειώσεις συνεχίστηκε η δίκη που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. Η 46χρονη, που για περισσότερες από επτά ώρες περιέγραφε αυτά που έζησε στο αυτοκίνητο του προϊσταμένου της, ήταν εμφανώς καταβεβλημένη. Στη μαραθώνια κατάθεση της ξέσπασε αρκετές φορές σε λυγμούς,

«Ένιωθα τα βρωμόχερά του και την ανάσα του πάνω μου και αηδίαζα. Έκλαιγα και φώναζα. Σας παρακαλώ, μέχρι εδώ. Σταματήστε!Εκείνος προσπαθούσε μετά το συμβάν να με χειραγωγήσει για να μη μιλήσω για τον βιασμό μου», κατέθεσε με λυγμούς η καταγγέλλουσα.

Τρίκαλα: Ο σύζυγός της ήταν εκείνος που την παρότρυνε να πάει στον εισαγγελέα

Η 46χρονη εκπαιδευτικός μετά τα όσα βίωσε στα χέρια του 63χρονου άνδρα τον Σεπτέμβριο του 2021 μετά τη βραδινή τους έξοδο, επέστρεψε στο σπίτι της και δεν είπε πουθενά τι συνέβη. Ο σύζυγός της που αντιλήφθηκε την κακή ψυχολογική της κατάσταση, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο, την προσέγγισε και εκείνη του τα είπε όλα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Αυτός την παρότρυνε, μάλιστα, να το καταγγείλει στον εισαγγελέα.

«Την είδα σε τραγική κατάσταση, δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει. Έβαλε τα ρούχα της στο πλυντήριο και μπήκε για μπάνιο. Έμεινε πολλή πολλή ώρα στο μπάνιο και αναγκάστηκα να χτυπήσω την πόρτα. Τη ρώτησα τι έπαθε και δεν μπορούσε καλά καλά να μιλήσει», κατέθεσε ο σύζυγος της εκπαιδευτικού.

Σοκάρει η περιγραφή της εκπαιδευτικού για τον βιασμό

Στο πλαίσιο της έρευνας είχε πραγματοποιηθεί και γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού. Η 46χρονη μετά την καταγγελία της είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Star. Η περιγραφή της για την επίμαχη σκηνή του βιασμού σοκάρει.

Στη δίκη κατέθεσαν τρεις συνάδελφοι της εκπαιδευτικού, ενώ ο κατηγορούμενος που είναι σε αργία αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top