Θεσσαλονίκη: Oδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 13χρονο μαθητή

Το παιδί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Θεσσαλονίκη: Oδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 13χρονο μαθητή / ρεπορτάζ μεσημεριανού δελτίου Star

Οδηγός που χτύπησε ανήλικο μαθητή με το αυτοκίνητό του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, τον εγκατέλειψε στον δρόμο. Μάλιστα, βγήκε από το όχημα είδε το παιδί και στη συνέχεια πάτησε γκάζι και έφυγε. Το αγόρι νοσηλεύεται με τραύμα στο πόδι και υποβάλλεται σε επέμβαση.

Οι κραυγές πόνου ενός αγοριού που βρισκόταν στη μέση του δρόμου αιμόφυρτο σήκωσαν στο πόδι τους κατοίκους στην οδό Διδυμοτείχου. Αυτόπτης μάρτυρας σοκαρισμένος ακόμα από την εικόνα που αντίκρισε περιγράφει πώς έγινε το ατύχημα.  

Στην οδό Διδυμοτείχου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε μαθητή

Στην οδό Διδυμοτείχου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε μαθητή

«Χαμός έγινε, τα παιδάκια βγήκαν, εμείς βγήκαμε. Κατέβηκα κάτω και είδα ένα παιδάκι και ήτανε ξαπλωμένο και μάθαμε ότι ένα αμάξι μαύρο το χτύπησε. Σταμάτησε λίγο, μίλησε με το παιδάκι και σηκώθηκε και έφυγε» περιέγραψε. 

Οι κάτοικοι της περιοχής μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο μιλούσαν με τον μικρό μαθητή, ο οποίος τους περιέγραψε με λεπτομέρειες τα χαρακτηριστικά του οδηγού.  

Οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος δρόμος είναι παγίδα. Όπως λένε χαρακτηριστικά, οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.  

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι αστυνομικοί της τροχαίας αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top