Νέα άγρια επίθεση στο Μενίδι: Ξυλοκόπησαν δικηγόρο και τη λήστεψαν

Αποκλειστικό Star

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μία δικηγόρος στο Μενίδι δέχθηκε άγρια επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος αφού την ξυλοκόπησε της άρπαξε την τσάντα και έφυγε τρέχοντας. Η γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα.

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το «ριφιφί» στο κοσμηματοπωλείο της Κηφισιάς

Η κ. Αγγελική Γιαννοπούλου έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια του άγνωστου άνδρα, ο οποίος δε δίστασε να της επιτεθεί λίγο πριν μπει στο σπίτι της.Τη χτυπούσε με μανία σε μια προσπάθεια να της αρπάξει την τσάντα.
  
Η 42χρονη γυναίκα φώναζε βοήθεια. Προσπάθησε να αμυνθεί. Μάταια. Ο κακοποιός ήταν αποφασισμένος να της αρπάξει την τσάντα μέσα στην οποία μεταξύ άλλων υπήρχαν και δικόγραφα.

Νέα άγρια επίθεση ληστείας στο Μενίδι

Η κ. Αγγελική Γιαννοπούλου που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης μιλά στον Βαγγέλη Γκούμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Χειροπέδες σε δίδυμο θρασύτατων ληστών - Σοκάρουν τα βίντεο ντοκουμέντα

Η κ. Γιαννοπούλου δεν είναι το μοναδικό θύμα στην περιοχή. Πριν από μέρες το Star είχε καταγράψει και άλλο ένα τέτοιο περιστατικό. Τη συγκεκριμένη γυναίκα την έσερναν κυριολεκτικά από τα μαλλιά για να της πάρουν την τσάντα.

Νέα επίθεση ληστείας στο Μενίδι

Πριν από λίγες μέρες είχε πέσει θύμα επίθεσης άλλη μια γυναίκα στο Μενίδι

Η γυναίκα χτυπημένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η Αστυνομία αναζητά τον δράστη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top