Μενίδι: Την έσυρε με τη μηχανή του για τη ληστέψει - «Πήγα να πεθαίνω»

Αποκλειστικά στο Star η άτυχη γυναίκα περιγράφει την κόλαση που έζησε

Ληστής έσυρε με την μοτοσικλέτα του μια γυναίκα στο Μενίδι τραυματίζοντας την σοβαρά σε μια προσπάθεια να της αρπάξει την τσάντα. 

«Έχω φοβερούς πόνους παντού», λέει η άτυχη γυναίκα, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα.

Μενίδι: Σε δίκη δύο άτομα για τον θάνατο του Μάριου - Ξεσπά ο πατέρας του

«Όσο περνάνε οι μέρες πονάω και πιο πολύ. Δεν ξέρω πως θα ξαναβγω έξω. Φοβάμαι να περπατήσω στον δρόμο αμέριμνη, παραλίγο να πεθάνω. Από το πουθενά, χωρίς να πειράξω κανέναν», δηλώνει με τρόμο.

Οι αστυνομικοί, που έφτασαν στο σημείο, συνέλαβαν τον κακοποιό και τον μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών

Οι αστυνομικοί, που έφτασαν στο σημείο, συνέλαβαν τον κακοποιό και τον μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών

Με λυγμούς, η κυρία Πηνελόπη περιγράφει την κόλαση που έζησε, όταν ο ληστής την έσυρε στον δρόμο για να της αρπάξει την τσάντα της.

Μενίδι: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 16χρονος που τον ξυλοκόπησαν

«Νιώθω έναν άνθρωπο να με τραβάει από τα μαλλιά, από πίσω. Την ώρα που με τράβηξε, με γύρισε και ήμουν μισή… Το σώμα μου σερνόταν στον δρόμο, η άλλη μισή ήμουν όρθια. Προσπάθησα να βγάλω το λουρί της τσάντας από τον λαιμό μου γιατί με έπνιγε», περιέγραψε.

Όπως εξομολογήθηκε, δεν είχε κουράγιο ούτε να μιλήσει ούτε να φωνάξει για βοήθεια γιατί είχε σοκαριστεί: «Προσπαθούσε να καταλάβω τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Όταν ελευθερώθηκα, έπεσα κάτω».

Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα έπεσε σε τζάμι δημοτικού σχολείου

Όπως λένε μάρτυρες του περιστατικού, η άτυχη γυναίκα χρειάστηκε βοήθεια για να μετακινθεί ένα με δύο μέτρα, καθώς, εκτός το χτυπημένο χέρι και τον λαιμό, όλο το σώμα της ήταν γεμάτο μώλωπες.

Ένοπλη ληστεία στο Μενίδι: Άρπαξαν 50.000 ευρώ και διέφυγαν

Οι αστυνομικοί, που έφτασαν στο σημείο, συνέλαβαν τον κακοποιό και τον μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών.

Αυτό δεν ήταν, όμως, το μόνο περιστατικό. Επίσης στο Μενίδι, ένας ιερέας είδε ξαφνικά μέσα στο σπίτι του έναν ληστή, ο οποίος προσποιήθηκε τον τραυματία για να τον ξεγελάσει.

Όπως είπε ο Δημήτρης Νάπας, του πήρε το πορτοφόλι του, που είχε περίπου 2.000 ευρώ, και την κάρτα αναλήψεως από την τράπεζα.

Το κακό στο Μενίδι… τρίτωσε με τρίτο θύμα ληστείας μέσα σε λίγες ώρες.

Ο κ. Χρήστος, όπως είπε στο Star, έκανε το «λάθος» να μπει με το αυτοκίνητό του μέσα στον οικισμό των Ρομά στην Αγία Σωτήρα. Τον «πλεύρισαν» δύο μικρά παιδιά και του έκλεψαν την τσάντα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top