Μενίδι: Σε δίκη δύο άτομα για τον θάνατο του Μάριου - Ξεσπά ο πατέρας του

«Μετά από έξι χρόνια; Χάθηκε μία αθώα ψυχή;»

Έξι χρόνια μετά τη δολοφονία του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο του στο Μενίδι, δύο άντρες παραπέμπονται σε δίκη ως κατηγορούμενοι για τον θανατηφόρο πυροβολισμό. Ο πατέρας του άτυχου παιδιού «ξεσπά», μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ξέσπασε» ο πατέρας του μικρού Μάριου στο άκουσμα της είδησης ότι δύο άτομα θα δικαστούν για το θάνατο του παιδιού του.

Πρόκειται για δύο άντρες που, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, στις 8 Ιουνίου 2017 ήταν εκείνοι που πυροβολούσαν στην περιοχή. Η σφαίρα χτύπησε τον μικρό Μάριο τη στιγμή που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου του σε γιορτή.

«Νομίζω ότι έχει περάσει πάρα πολύς καιρός.. Μετά από έξι χρόνια; Χάθηκε μία αθώα ψυχή, ένα μικρό παιδάκι. Έπρεπε να περάσουν έξι ολόκληρα χρόνια να περιμένουμε; Σίγουρα δε θα υπάρχει ποτέ δικαίωση για την οικογένειά μου. Το παιδί μου δε θα γυρίσει πίσω, αλλά τουλάχιστον αυτοί οι νόμοι θέλουμε και απαιτούμε δικαιοσύνη... Να τιμωρηθούν όπως πρέπει και όπως τους αξίζει», δήλωσε μιλώντας στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

Στο εδώλιο δύο άτομα για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα

Στο εδώλιο δύο άτομα για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα / Φωτογραφία από το δελτίο ειδήσεων του Star

«Το να δικαστούν δε μου λέει κάτι. Λύση, θα  μπορούν να δώσουν λύση στην περιοχή μας; Που οι σφαίρες συνεχίζουν και πέφτουν βροχή; Τι δικαίωση να υπάρχει, το παιδί μου δε γυρίζει πίσω. Είναι καθαρά θέμα τύχης  που δεν έχουμε θρηνήσει άλλα άτομα. Καθαρά θέμα τύχης», πρόσθεσε.

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μάριου αρνούνται τις κατηγορορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Οι αρχές τους ερευνούσαν εδώ και πολύ καιρό και τώρα θα δικαστούν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο 

Η  ημερομηνία της δίκης θα ορισθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top