Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το «ριφιφί» στο κοσμηματοπωλείο της Κηφισιάς

Πώς οι δράστες έκλεψαν νομίσματα 1 εκατομμυρίου

Σε αποκλειστικές εικόνες που έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται το σημείο από το οποίο οι δράστες κατάφεραν να φτάσουν στο χρηματοκιβώτιο με τα σπάνια νομίσματα στην Κηφισιά.

Χειροπέδες σε δίδυμο θρασύτατων ληστών - Σοκάρουν τα βίντεο ντοκουμέντα

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν ένα παλιό υπόγειο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κτιρίου, καθώς φαίνεται ότι γνώριζαν πού μπορεί να τους οδηγήσει. Από εκεί μπήκαν και στη συνέχεια έφτασαν μέχρι τον τοίχο για να τον τρυπήσουν. 

Ριφιφί σε μαγαζί με νομίσματα στην Κηφισιά

Φωτογραφία από το δελτίο ειδήσεων του Star

Η λεία των διαρρηκτών υπολογίζεται ότι ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ. Η συλλογή περιελάμβανε νομίσματα από το 1901, με προέλευση ακόμα και τη Νότια Αφρική.

Βίντεο ντουκουμέντο: Έκλεβαν κοσμήματα στην Κρήτη με τη μέθοδο της απασχολήσης

Με μεγάλη ψυχραιμία και γρήγορες κινήσεις ένας άνδρας με τραγιάσκα και μαύρα γυαλιά έβαλε με μεγάλη μαεστρία βραχιόλι που έκλεψε από κοσμηματοπωλείο στην τσάντα του. 

Την ίδια στιγμή ο κοσμηματοπώλης είναι απασχολημένος εξυπηρετώντας τη σύζυγό του που παριστάνει την πελάτισα. 

Κλέβουν κοσμηματοπωλεία με τη μέθοδο της απασχόλησης

Σε άλλο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας κοσμηματοπωλείου στις Μοίρες Ηρακλείου φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ο άντρας αρπάζει ένα βραχιόλι από τη βιτρίνα.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή προσπαθούσα να βγάλω την πεταλούδα από το αυτί, η οποία είχε σφηνώσει εκεί κάπου αγχώθηκα και πάνω σε αυτήν τη διαδικασία βρήκε την ευκαιρία να το χώσει μέσα στο τσαντάκι», δήλωσε ο κοσμηματοπώλης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top