Χειροπέδες σε δίδυμο θρασύτατων ληστών - Σοκάρουν τα βίντεο ντοκουμέντα

θύματα της σπείρας μιλούν στο Star

Απίστευτο θράσος είχε ένα δίδυμο κακοποιών που έκανε απανωτές ληστείες στη Βορειοανατολική Αττική. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα δε δίσταζε να επιδεικνύει ιδιαίτερη αγριότητα όπως φαίνεται και στα βίντεο που εξασφάλισε το Star. Αστυνομικοί τους συνέλαβαν και οι δράστες πήραν τον δρόμο για τον εισαγγελέα.

'Ενοπλοι απείλησαν οικογένεια: «Mην ειδοποιήσετε αμέσως την Αστυνομία!»

Tiς σκληρές εικόνες, απο τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, μελετούσαν οι αστυνομικοί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα προσπαθώντας να εντοπίσουν το δίδυμο των ληστών που είχε κάνει μέσα σε 38 ημέρες, δέκα ληστείες και έξι κλοπές μοτοσικλετών.

Νέα Ιωνία, Γαλάτσι και Ηράκλειο ήταν οι... αγαπημένες τους περιοχές. Περίπτερα, πρατήρια υγρών καυσίμων, φούρνους και φαρμακεία λήστευαν ένας 43χρονος και ενας 40χρονος. 

Χειροπέδες σε δίδυμο θρασύτατων ληστών

Αστυνομικοί τους είχαν στήσει «καρτέρι» έξω από το σπίτι τους

Το τελευταίο «χτύπημα» που έκανε το δίδυμο των ληστών ήταν σε ένα φαρμακείο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Στη συνέχεια επέστρεψαν σπίτι τους χωρίς να ξέρουν όμως ότι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής τους είχαν στήσει καρτέρι και τους περίμεναν για να τους φορέσουν χειροπέδες.

Οι δύο κακοποιοί πολλές φορές ήταν ιδιαίτερα σκληροί, όπως φαίνεται στα βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, και περιγράφουν τα θύματά τους στην κάμερα του Star.

Νέα Ιωνία: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι επιχειρηματία

Με τις κλεμμένες μηχανές και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έφευγαν σε χρόνο ρεκόρ από το σημείο όπου έκαναν τις ληστείες. Όποιος αντιστεκόταν, δε δίσταζαν να πιαστούν στα χέρια μαζί του. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να πάρουν τις εισπράξεις.

Χειροπέδες σε δίδυμο θρασύτατων ληστών

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα... ήμουν σκυμμένος στο κινητό μου και ξαφνικά είδα ένα όπλο να με σημαδεύει στο πρόσωπο… Του έδωσα τα μισά χρήματα και ήθελε και τα υπόλοιπα» είπε στο Star θύμα ληστείας.

Ήταν όμως και απρόσεκτοι, καθώς άφηναν πίσω τους στοιχεία που εντόπιζαν οι αστυνομικοί. Όταν έκαναν την έρευνα στο σπίτι τους, βρήκαν ρούχα που φορούσαν στις ληστείες αλλά και ενα πιστόλι κρότου.

Χειροπέδες σε δίδυμο θρασύτατων ληστών

Ο 43χρονος και ο 40χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top