«Είναι τρελαμένοι»: Πέντε οι τυχεροί του Τζόκερ - Μοιράζονται 4,2 εκ. ευρώ!

Τζακ ποτ από ομαδικό δελτίο - Στη Θεσσαλονίκη παίχτηκαν οι τυχεροί αριθμοί

Όλα όσα είπε ο Αντώνης Καρυπίδης, υπεύθυνος στο “τυχερό” πρακτορείο ΟΠΑΠ στη  Θεσσαλονίκη

Πλουσιότεροι κατά σχεδόν 700.000 ευρώ ξύπνησαν οι πέντε νικητές του Τζόκερ, που μοιράστηκαν την τύχη τους και το χθεσινό τζακ ποτ των 4,2 εκ. ευρώ. Χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους, έπαιξαν ένα ομαδικό δελτίο με 500 στήλες, αξίας 250 ευρώ, το οποίο είδαν αναρτημένο σε βιτρίνα πρακτορείου ΟΠΑΠ, επί της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη

«Το ομαδικό δελτίο ήταν παιγμένο με “σύστημα” που έβγαλε το ίδιο το πρακτορείο. Μεταξύ τους δε γνωρίζονται αυτοί που κέρδισαν. Eγώ ξέρω τους τέσσερις από τους πέντε. O πέμπτος ήταν περαστικός, η τύχη τον έφερε εδώ και επέλεξε το τυχερό ομαδικό. Οι υπόλοιποι είναι παίκτες οι οποίοι μας στηρίζουν, παίζουν στο πρακτορείο μας σταθερά και δικαιώθηκαν», είπε στο star.gr ο υπεύθυνος του πρακτορείου Αντώνης Καρυπίδης.

Τα νούμερα της κλήρωσης της Τρίτης 13 Ιουνίου του Τζόκερ, που έκαναν πλουσιότερους πέντε παίκτες κατά σχεδόν 700.000 ευρώ

«Στην αρχή κάποιοι νόμιζαν ότι τους κάναμε πλάκα. Είναι τρελαμένοι»

Οι πέντε νικητές πληροφορήθηκαν το πρωί από το πρακτορείο ότι κέρδισαν στο Τζόκερ, ενώ σύμφωνα με τον κ. Καρυπίδη μέχρι εκείνη τη στιγμή, αγνοούσαν την καλή τους τύχη. 

«Είναι τρελαμένοι γιατί το ποσό είναι μεγάλο. Όλοι οι παίκτες ένα τέτοιο ποσό ονειρεύονται πάνω- κάτω. Εμείς επικοινωνήσαμε το πρωί, στις 7:30, για να τους το πούμε και να έχουν το νου τους στο δελτίο, μην το έχουν παραπεταμένο και το χάσουν.

Δεν το είχαν δει. Δεν γνώριζαν ακόμη ότι είχαν κερδίσει. Στην αρχή κάποιοι νόμιζαν ότι τους κάναμε πλάκα και τους είπα ότι “σε τέτοια πράγματα, πλάκα δεν γίνεται. Σοβαρά μιλάμε και είναι αυτό που περιμέναμε τόσο καιρό”. Πάνω στην ευφορία του ο καθένας θα πει και το μακρύ του και το κοντό του. Σημασία έχει όμως το αποτέλεσμα», είπε.

δελτιό τζόκερ

Το ομαδικό δελτίο ήταν παιγμένο με σύστημα, που έβγαλε το ίδιο το πρακτορείο, και ήταν αναρτημένο στη βιτρίνα του- φωτ. eurokinissi

Ερωτώμενος αν, όπως συνηθίζεται, οι νικητές έχουν τάξει κάποιο «μποναμά» στο πρακτορείο, ο ίδιος σημείωσε:

«Αυτό εξαρτάται από τον κάθε πελάτη. Εμείς όμως δεν στεκόμαστε σε αυτό. Κρατάμε ότι ο κόπος μας, δικαιώθηκε γιατί τα ομαδικά τα στήνουμε εμείς. Και δεν είναι εύκολο καθώς μία τέτοια στιγμή μπορεί να την περιμένεις και χρόνια, δηλαδή να σκάσει μία τέτοια μεγάλη επιτυχία.

Πολλές φορές στο παρελθόν είχαμε επιτυχίες, γιατί βγάζουμε πολλά ομαδικά δελτία. Παίζουν σε εμάς από τη Θεσσαλονίκη και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Δηλαδή ο ένας από τους πέντε νικητές μένει εκτός Θεσσαλονίκης».

Τζόκερ: Λαρισαίος ο υπερτυχερός - Κέρδισε σχεδόν 12 εκατομμύρια!

Κλείνοντας ο ίδιος ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο να είναι πρώτα υγιής και μετά τυχερός.

«Εύχομαι,  ό,τι κέρδος αναλογεί στον καθένα. Άλλοι με μεγάλο ποσό, άλλοι με μικρότερο, εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top