Καβάλα: «Η αδελφή μου είχε μαρτυρικό θάνατο, όπως ήταν και η ζωή της»

Επιμένει ότι πρόκειται για δολοφονία ο σύζυγός της

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου, η οποία βρέθηκε νεκρή στο ποιμνιοστάσιό της στην Καβάλα. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων για τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από τα νύχια και τα ρούχα της, οι αρχές εξετάζουν δύο σενάρια, της ανθρωποκτονίας και του δυστυχήματος. 

Ο αδελφός της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως περιμένει τις απαντήσεις από την αστυνομία για το αν για τον θάνατό της ευθύνεται ανθρώπινο χέρι ή το επιθετικό κριάρι που είχε στο κοπάδι της. 

Καβάλα: Απομακρύνεται το σενάριο της ανθρωποκτονίας

Όμως ξεκαθαρίζει πως, όπως και να έφυγε, η αδελφή του είχε έναν τραγικό θάνατο, όπως τραγική ήταν και η ζωή της, αναφερόμενος στην κακοποίηση από τον σύζυγό της και τον φόβο που ένιωθε. 

«Η αδελφή μου ήταν ήπιων τόνων άνθρωπος, όμως σε όλη της την κοινή ζωή με τον σύζυγό της είχαν προβλήματα. Τη χτυπούσε, την τρομοκρατούσε, την απειλούσε. Με έπαιρνε μια φορά τον μήνα τηλέφωνο και μου έλεγε ότι θα τη διώξει», είπε αρχικά ο αδελφός της 68χρονης και συνέχισε:

Καβάλα: Θρίλερ με τον θάνατο της κτηνοτρόφου – Δολοφονία ή δυστύχημα;

«Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι της, όμως μετά από συζητήσεις με συγγενείς επέστρεφε. Το ήξεραν όλοι τι τραβούσε στη ζωή της. Όπως και να πέθανε, ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός, όπως και η ζωή της».

Καβάλα: «Τη γυναίκα μου τη σκότωσαν»

Ο σύζυγος της γυναίκας από την άλλη επέμεινε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως πρόκειται για ανθρωποκτονία. Όπως είπε, η 68χρονη βρέθηκε σε απόσταση από τον στάβλο, στην οποία δε θα μπορούσε να την είχε πετάξει το κριάρι. 

Καβάλα: «Όποιος το έκανε να μου το πει!» - Ξεσπά ο σύζυγος της κτηνοτρόφου

Ο ίδιος υποστήριξε ότι τα τραύματά της δεν μπορεί να έγιναν από το ζώο και πως πίσω από τον θάνατό της κρύβεται ανθρώπινο χέρι, χωρίς όμως να μπορεί να πει αν η σύζυγός του είχε με κάποιον διαφορές. 

Όσο για το αν το κριάρι ήταν τόσο επιθετικό που θα μπορούσε να τη χτυπήσει, απάντησε πως η σύζυγός του πήγαινε στα ζώα δύο φορές την ημέρα και δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με το ζώο. 

Κτηνοτρόφος Καβάλα: «Κάποιος τη σκότωσε στο ξύλο» λέει ο αδερφός της

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA για να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου της 68χρονης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top