Καβάλα: «Όποιος το έκανε να μου το πει!» - Ξεσπά ο σύζυγος της κτηνοτρόφου

Το DNA δίνει απαντήσεις - Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι αρχές.

Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατο της κτηνοτρόφου στην Καβάλα. Τι είπε ο σύζυγός της στο Star

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον τραγικό θάνατο της κτηνοτρόφου στην Καβάλα, με τις αρχές να εξετάζουν δύο σενάρια. Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA από τα νύχια του θύματος αναμένεται να ρίξει «φως» στις συνθήκες θανάτου της. «Όποιος το έκανε να έρθει να μου το πει», είπε ο σύζυγος του θύματος μιλώντας στο Star.

Κτηνοτρόφος Καβάλα: «Κάποιος τη σκότωσε στο ξύλο» λέει ο αδερφός της

Απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι Καβάλας ζητά η οικογένεια του θύματος, με τον ιατροδικαστή να μην έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής κανένα ενδεχόμενο.

Έγκλημα στην Καβάλα: «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»

O σύζυγος του θύματος, μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, περιέγραψε τη στιγμή που βρήκε νεκρή τη γυναίκα του μαζί με τον ανιψιό του: «Αφού πήγε 8 η ώρα και δε φάνηκε, πήρα τηλέφωνο δύο φορές. Ήταν κλειστό το τηλέφωνο. Λέω κάτι έγινε, δεν μπορεί. Έρχομαι εδώ, βλέπω τα ζώα έξω, τα βάζω μέσα, φωνάζω, τσιρίζω τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τον ανιψιό μου, μου΄κοψε μέχρι εκεί. Ο ανιψιός μου καμία 10 - 15 μέτρα μπροστά. Μου λέει "Θείε, εδώ είναι η θεία"», περίεγραψε.
 

Καβάλα: Νεκρή βρέθηκε κτηνοτρόφος μέσα σε μαντρί

Άνθρωπος ή ζώο πίσω από τον θάνατο της κτηνοτρόφου στην Καβάλα; 

«Μέρα νύχτα κλαίω.. Την Παρασκευή μέχρι τώρα, δύο έφαγα φαγητό. Ούτε παιδιά έχω, ούτε τίποτα έχω. Δεν μπορώ να περπατήσω, άμα πέσω δεν μπορώ να σηκωθώ μονάχος. Δεν έχω άνθρωπο να με βοηθήσει», είπε και πρόσθεσε: 

Όποιος το έκανε και είναι άνδρας, να έρθει να μου πει "την έκανα εγώ τη ζημιά". 

Καβάλα: Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι αρχές - Απαντήσεις δίνει το DNA

Τα σενάρια για τις συνθήκες θανάτου είναι δύο: είτε να ξυλοκοπήθηκε άγρια από κάποιον μεγαλόσωμο άνδρα, είτε να δέχθηκε επίθεση από το επιθετικό κριάρι περίπου 70 κιλών που είχε στο μαντρί όπου βρέθηκε νεκρή.

«Η 69χρονη γυναίκα είχε πολύ σοβαρά χτυπήματα. Έφερε κατάγματα στα πλευρά, ρήξη πνεύμονα και άλλα δυνατά χτυπήματα. Είχε ύψος 1,50 και ήταν μικροκαμωμένη και ζύγιζε περίπου 45 κιλά. Σίγουρα είχε πρόβλημα οστεοπόρωσης και δε θα χρειαζόταν πολλά χτυπήματα και δυνατά για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια της για να πεθάνει», ανέφερε ο ιατροδικαστής. 

Η άτυχη γυναίκα έχασε δύο λίτρα αίματος και ο χρόνος θανάτου της έχει προσδιοριστεί στις 5 με 6 το απόγευμα.

Έχει ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και νύχια της, το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Τα αποτελέσματα αναμένεται να ρίξουν «φως» στις συνθήκες θανάτου της.

Καβάλα: «Ο σύζυγός της την έδερνε συνέχεια», λέει ο αδελφός της 68χρονης

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να ήταν η 68χρονη, καθώς σύμφωνα με τον αδελφό της, ο σύζυγός της την ξυλοκοπούσε συχνά.

«Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, "έλα παρ’ την, θα τη σκοτώσω". Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες», δήλωσε ο αδελφός του θύματος στο Mega.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top