Έγκλημα στην Καβάλα: «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»

Μυστήριο με τον θάνατο της κτηνοτρόφου

Θρίλερ με τη δολοφονία κτηνοτρόφου στην Καβάλα / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Ποδοχώρι στην Καβάλα, με τη δολοφονία - όπως όλα συνηγορούν - της κτηνοτρόφου. «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας», είναι η σκέψη που επικρατεί τις τελευταίες ώρες, την ώρα που η έρευνα των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.

Καβάλα: Μυστήριο με κτηνοτρόφο που βρέθηκε νεκρή στο μαντρί της

Η 68χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον ανιψιό της μέσα στο μαντρί που είχε κοντά στο χωριό το απόγευμα της Παρασκευής.

Από τη νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης γυναίκας προέκυψαν εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις από χτυπήματα, γεγονός που στρέφει τις έρευνες των αστυνομικών στη δολοφονία.

Νεκρή κτηνοτρόφος στην Καβάλα

Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η άτυχη κτηνοτρόφος / Φωτογραφία από βίντεο Ερτ

Η 68χρονη κηδεύτηκε το Σάββατο, όμως ο δράστης παραμένει ακόμα άφαντος. Οι κάτοικοι του μικρού χωριού είναι σοκαρισμένοι με το έγκλημα και υποψιάζονται ότι ο δολοφόνος κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ανενόχλητος ανάμεσά τους.

«Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», δήλωσε στο Thesstoday.gr κάτοικος του χωριού.

Καβάλα: «Δεν είχε προβλήματα με κανέναν»

Η 68χρονη ζούσε με τον σύζυγό της και σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν είχε προσωπικές διαφορές με κανέναν.

«Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», ανέφερε στο τοπικό μέσο ο Κοινοτάρχης της περιοχής Χρήστος Διαμαντίδης, ο οποίος έκανε λόγο για μια ήσυχη γυναίκα, που φρόντιζε πάντα για την οικογένειά της και δε δημιουργούσε διενέξεις. 

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί του τμήματος Παγγαίου και της Ασφαλείας Καβάλας έχουν πάρει καταθέσεις από τα στενά συγγενικά πρόσωπα, τους συνεργάτες και τους γείτονες της άτυχης κτηνοτρόφου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top