Κτηνοτρόφος Καβάλα: «Κάποιος τη σκότωσε στο ξύλο» λέει ο αδερφός της

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 68χρονης

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, που κάνουν λόγο για εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις, έστρεψαν τις έρευνες στο σενάριο της δολοφονίας. 

Έγκλημα στην Καβάλα: «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»

«Κάποιος τη σκότωσε στο ξύλο», λέει συγκλονισμένος ο αδελφός της, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Είναι μια εγκληματική ενέργεια, μια ανθρωποκτονία. Ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες ξεκίνησαν την έρευνα να εντοπίσουν τον δράστη», δηλώνει.

Καβάλα: Μυστήριο με κτηνοτρόφο που βρέθηκε νεκρή στο μαντρί της

Ο ανιψιός της, όπως λέει, ήταν εκείνος που εντόπισε την άτυχη γυναίκα νεκρή. Το άψυχο κορμί της βρισκόταν κάτω από ένα δέντρο, λίγο πιο κάτω από το μαντρί με τα λιγοστά ζώα, που είχαν μαζί με τον άντρα της. Στην αρχή το μυαλό όλων πήγε σε έναν ξαφνικό παθολογικό θάνατο. Μέχρι που η ιατροδικαστική έκθεση ανέτρεψε τα πάντα.

«Οι εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις δείχνουν άγριο ξυλοδαρμό»

«Το γραφείο κηδειών που ήταν εκεί ,που πήγε και έκανε και πήρε το πόρισμα μου είπε ότι υπάρχουν εσωτερικές αιμορραγίες, φοβερά χτυπήματα, σπασμένα πλευρά, τρύπια πνευμόνια, ρήξη σπληνός και πολλές εκδορές, πολλά χτυπήματα... Από το ξύλο τη σκότωσε κάποιος. Μιλάμε για πολύ ξύλο!», τονίζει εξοργισμένος ο αδερφός της 68χρονης.

«Κάποιος τη σκότωσε στο ξύλο», λέει συγκλονισμένος ο αδελφός της, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Κάποιος τη σκότωσε στο ξύλο», λέει συγκλονισμένος ο αδελφός της, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Μενίδι: Την έσυρε με τη μηχανή του για τη ληστέψει - «Πήγα να πεθαίνω»

Όπως λέει ο ίδιος, αρχικά πίστευε ότι κάτι παθολογικό μπορεί να έπαθε η αδερφή του και πέθανε. Όταν τα έμαθε, όμως, αυτά κυριολεκτικά «πάγωσε»…

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες των αρχών

Η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη είναι σε εξέλιξη, με τις αρχές να εστιάζουν στο συγγενικό της περιβάλλον. Όπως λένε όλοι στο χωριό, η 68χρονη  κτηνοτρόφος ήταν χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητή. 

Κόρινθος: Δεν τα κατάφερε το δελφινάκι - Ξεβράστηκε νεκρό

«Το όνομά της είναι Μάλαμα και νομίζω ήταν ένα κομμάτι μάλαμα. Ήταν τόσο ήσυχη γυναίκα, δεν είχε δώσει δικαίωμα κανέναν, δεν είχε έξω με τον κόσμο πολλά-πολλά. Μόνο με τα ζώα της ασχολιόταν, στο χωριό ερχόταν για ψώνια», είπε κάτοικος της περιοχής.

«Είναι κάτι πολύ δύσκολο για την κοινωνία εδώ πέρα. Ο κόσμος είναι σε απόγνωση, σου λέει πώς έγινε, τι έγινε», δηλώνει ο πρόεδρος της κοινότητας Ποδοχωρίου, Χρήστος Διαμαντίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων σε δυο άτομα, χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει  στο ποιος  είχε κίνητρο για να σκοτώσει με τόσο βάναυσο τρόπο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top