Κόρινθος: Δεν τα κατάφερε το δελφινάκι - Ξεβράστηκε νεκρό

Το είχαν βρει στα ρηχά λουόμενοι στο Σάββατο

Νεκρό ξεβράστηκε σήμερα το δελφινάκι που το Σάββατο το μεσημέρι είχε χάσει τον προσανατολισμό του και είχε βγει στην παραλία Καλάμια της Κορίνθου.

Το νεαρό δελφίνι το είχαν εντοπίσει λουόμενοι και στη συνέχεια το λιμεναρχείο Κορίνθου με τη βοήθεια ιδιώτη το είχε μεταφέρει με σκάφος το στα ανοιχτά στον Κορινθιακό.

Νεκρό ξεβράστηκε σήμερα το δελφινάκι που το Σάββατο το μεσημέρι είχε χάσει τον προσανατολισμό του και είχε βγει στην παραλία Καλάμια της Κορίνθου.

Νεκρό ξεβράστηκε σήμερα το δελφινάκι που το Σάββατο το μεσημέρι είχε χάσει τον προσανατολισμό του και είχε βγει στην παραλία Καλάμια της Κορίνθου

Έγκλημα στην Καβάλα: «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»

Δυστυχώς το πρωί της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρό στην παραλία της Κορίνθου.

Έβρος: Πέρασαν στην Ελλάδα οι 80 μετανάστες που ήταν σε τουρκική βραχονησίδα

Χθες, Σάββατο, πάντως, ένα άλλο δελφίνι στην Κάλυμνο στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του. Οι ψαράδες, που σήκωσαν τα δίχτυα τους, έδρασαν αστραπιαία και το απελευθέρωσαν στη θάλασσα. 

 

Ιερέας Ναύπλιο: «Έκανα sexting με 30χρονο – Καταλάθος έστειλα σε 12χρονο»

Σε ανάρτησή τους στο Facebook με τίτλο «Απελευθέρωση δελφινιού από Καλύμνιο καΐκι» οι ψαράδες φαίνεται να κρατούν στην αγκαλιά το μικρό δελφίνι και με προσοχή το απελευθερώνουν από τις πετονιές στις οποίες είχε τυλιχθεί.

Κολωνός: Ξεσπά μέσα από τη φυλακή η μητέρα της ανήλικης

Ο καπετάνιος του αλιευτικού σκάφους που περιέθαλψε το δελφίνι, μιλώντας στο kalymnos-news.gr, είπε ότι μετά την απελευθέρωσή του, παρέμεινε για αρκετή ώρα στην περιοχή, ακολουθώντας το αλιευτικό και κάνοντας βουτιές και στροφές γύρω του, θέλοντας με τον δικό του τρόπο να πει «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που το απελευθέρωσαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top