Κολωνός: Ξεσπά μέσα από τη φυλακή η μητέρα της ανήλικης

Αποκλειστικά στο Star η σύζυγος ενός των νέων 8 συλληφθέντων της υπόθεσης

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ανάμεσα στους τελευταίους 8, που η αστυνομία πέρασε χειροπέδες είναι και ένας πατέρας 2 παιδιών που κατηγορείται ότι ήρθε σε επαφή με την ανήλικη, όταν η σύζυγος του ήταν έγκυος.

«Λυπόταν τη 12χρονη και της έδινε κάποια χρήματα»

«Είναι ψέματα είναι μεγάλο ψέμα ο άντρας μου γνώριζε την κοπέλα ήταν μικρή κοπέλα. Όλα τα αδέρφια της κοπέλας γνωρίζει τη μάνα του, τον πατέρα του τον γνωρίζει», δήλωσε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του Star η σύζυγος του εν λόγω συλληφθέντα, ο οποίος μένει σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του κοριτσιού.

Αποκλειστικό: Η αποθήκη κολαστήριο στον Κολωνό που βίαζαν τη 12χρονη

«Τους είχε δώσει και λεφτά στα μικρά τα παιδιά, τους έχει αγοράσει και παγωτά γιατί τα λυπόταν», σημείωσε.

«Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο με δύο μωρά», δήλωσε η σύζυγος του ενός εκ των 8 νέων συλληφθέντων για την υπόθεση του Κολωνού αποκλειστικά στο Star

«Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο με δύο μωρά», δήλωσε η σύζυγος του ενός εκ των 8 νέων συλληφθέντων για την υπόθεση του Κολωνού αποκλειστικά στο Star

Κολωνός: Πήραν προθεσμία για την απολογία τους οι επτά συλληφθέντες

«Είχανε δείξει φωτογραφία στην κοπέλα και είχανε πει “τον γνωρίζεις αυτόν τον άνθρωπο;”. Είχε πει η κοπέλα: “Τον γνωρίζω. Με είχε πάρει στο αμάξι με είχε πάει κάπου και μου είχε δώσει 50 ευρώ”. Έχουμε και δύο μικρά παιδιά πώς να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο με δύο μωρά», συμπλήρωσε η σύζυγός του.

Κολωνός: Ξεσπά μέσα από τη φυλακή η μητέρα της ανήλικης

Η μακρά λίστα των συλληφθέντων δεν έχει τελειωμό. Τριάντα άτομα βρίσκονται πλεον πίσω από τα κάγκελα των φυλακών.

Κολωνός: Ποιοι είναι οι άνδρες που συνελήφθησαν για τον βιασμό της 12χρονης

Άλλοι οικογενειάρχες, άλλοι επιχειρηματίες, άλλοι προπονητές και άλλοι γιατροί. Μαζί με αυτούς, και η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού η οποία «ξέσπασε» μετά και από τις νέες συλλήψεις.

Κολωνός: Ξεκινά νέος κύκλος ανακριτικών ερευνών

«Αν ήξερα ότι όλοι είναι βιαστές, δεν θα το άφηνα να πηγαίνει στην πλατεία. Αν ήξερα ότι ο διπλανός και ο παρακείμενος άνθρωπος, που δεν σου πάει το μυαλό, μπορεί να ήταν αυτό το πράγμα, θα είχα προφυλάξει το παιδί μου. Αν γνώριζα τι έχει ο καθένας στο μυαλό του θα σίγουρα δε θα είχε συμβεί όλο αυτό στο παιδί μου», δήλωσε στην εφημερίδα «Μπαμ».

Κολωνός 12χρονη: Πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις

Το ανήλικο κορίτσι, κακοποιούνταν κατ’ επανάληψη και κανείς δεν άνοιγε το στόμα του στη γειτονιά του Κολωνού. Σε κάθε δρόμο, γύρο από το σπίτι της, έμενε και ένας βιαστής της. Οι επαφές τις με τα άτομα της διπλανής πόρτας, όμως, φαίνεται να μην είχαν προβληματίσει κανέναν.

Κολωνός-βιασμός 12χρονης: Επτά νέες συλλήψεις - Ανάμεσά τους πατέρας & γιος

«Η μικρή έχει αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα που δεν έχει προσδιορίσει ακόμα, αναμένουμε αυτή η υπόθεση να τραβήξει πολύ καιρό ακόμα καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις», δηλώνει ο δικηγόρος της μητέρας της, Απόστολος Λύτρας.

Την ερχόμενη Τρίτη οι 8 νέοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top