Αποκλειστικό: Η αποθήκη κολαστήριο στον Κολωνό που βίαζαν τη 12χρονη

Για την αποθήκη είχε μιλήσει η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης απο τον Κολωνό. Η αστυνομία σήμερα πέρασε χειροπέδες σε ακόμη ένα άτομο, με τον αριθμό των νέων συλληφθέντων να φτάνει πλέον τους οκτώ.

Κολωνός: Ποιοι είναι οι άνδρες που συνελήφθησαν για τον βιασμό της 12χρονης

Ολοι είναι κάτοικοι ή επιχειρηματίες της περιοχής. Μάλιστα ο ένας κατηγορείται ότι βίαζε το παιδί σε αποθήκη πολυκατοικίας, απέναντι απο την επιχείρησή του.

Η κάμερα του Star και η αστυνομική συντακτρια Κατερίνα Ρίστα μπήκαν στο κτίριο και κατέγραψαν αποκλειστικές εικόνες από την αποθήκη για την οποία έχει μιλήσει στην τελευταία της κατάθεση η 12χρονη.

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η αποθήκη κολαστήριο του Κολωνού

Η αποθήκη σύμφωνα με ένοικο της πολυκατοικίας ανήκει στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, στον άνδρα που συνελήφθη πριν από λίγες ώρες.

Η αποθήκη βρίσκεται στο υπόγειο πολυκατοικίας, ακριβώς απέναντι από την επιχείρηση αλλά και κάτω απο το διαμέρισμα ενός εκ των 8 προσώπων που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 12χρονης.

Κολωνός: Πήραν προθεσμία για την απολογία τους οι επτά συλληφθέντες

Κολωνός: Όλοι οι συλληφθέντες σε μια γειτονιά

Εκτός απο τον ιδιοκτήτη του ψιλικατζίδικου συνελήφθη ένας άνδρας που έχει κουρείο, ένας που εργάζεται ως ράφτης κι ένας που έχει μαγαζί με κινητά τηλέφωνα.

Μάλιστα οι περισσότεροι κατηγορούμενοι μένουν κοντά στον γιατρό που είχε συλληφθεί.

Σοκάρει εξάλλου το γεγονός ότι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχει περάσει χειροπέδες για την υπόθεση και σε έναν πατέρα μαζί με τον γιο του.

Το παιδί κακοποιούνταν κατ' επανάληψη και κανείς δεν άνοιγε το στόμα του. Το ερώτημα είναι: Κανείς δεν απόρησε πώς ένα μικρό κοριτσι τριγυρνούσε απο δρόμο σε δρόμο, απο σπίτι σε σπίτι, απο αμάξι σε αμάξι;

Οι κατηγορούμενοι οι οποίοι πέρασαν σήμερα την πόρτα του ανακριτή, αρνούνται τα πάντα. Ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη.

Κολωνός: Ήθελαν να ρίξουν στην κόλαση και την αδελφή της 12χρονης

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες της Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του Κολωνού έρχονται να ταράξουν τα νερά.

Κολωνός: Ήθελαν να ρίξουν στην κόλαση και την αδελφή της 12χρονης

Συγκεκριμένα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον ρόλο-κλειδί του υποτιθέμενου «Μιχάλη» στην υπόθεση.

Εκτός από το να ικανοποιήσει τις δικές του αρρωστημένες ορέξεις, ο 58χρονος συνταξιούχος ναυτικός έταζε στη 12χρονη μεγάλη ζωή.

Ο «Μιχάλης» έλεγε στη μικρή ότι ήθελε να την «πασάρει» σε ευκατάστατους πελάτες που θα πλήρωναν πάνω από 200 ευρώ την ώρα και ότι μπορούσε να ανελιχθεί κοινωνικά μέσω των επαφών του. Μάλιστα, φέρεται να προσπαθούσε να πείσει τη 12χρονη να προτείνει στη 19χρονη αδελφή της να μπει στο κύκλωμα.

Ακόμη της είπε να προτείνει κάτι ανάλογο και σε άλλα κορίτσια που γνώριζε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top