Ιερέας Ναύπλιο: «Έκανα sexting με 30χρονο – Καταλάθος έστειλα σε 12χρονο»

Τι λέει η μητέρα του 12χρονου αγοριού για το «ροζ» βίντεο στο Star

Με κομμένη ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις αποκαλύψεις για τη νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου αγοριού στο Ναύπλιο.

Δράστης αυτή τη φορά φέρεται να είναι πολύ γνωστός Αρχιμανδρίτης της περιοχής, που εκκλησιαστικά ανήκει στη Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

Ναύπλιο: Τι είπε στον εισαγγελέα ο παπάς που κατηγορείται για ασέλγεια

Ο ιερέας, ο οποίος τέθηκε σε αργία, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα. Στην εισαγγελία Ναυπλίου πήγε και ο πατέρας του 12χρονου, μαζί με το ανήλικο αγόρι. Ήταν αυτός πρώτος που ανακάλυψε το ακατάλληλο υλικό με πρωταγωνιστή τον «σάτυρο» αρχιμανδρίτη.

Ναύπλιο: Ο αρχιμανδρίτης κατηγορείται πως έστελνε ακατάλληλα βίντεο σε 12χρονο, ο οποίος ήταν και πνευματικό του τεκνό

Ναύπλιο: Ο αρχιμανδρίτης κατηγορείται πως έστελνε ακατάλληλα βίντεο σε 12χρονο, ο οποίος ήταν και πνευματικό του τεκνό

Ο ιερωμένος κατηγορείται πως έστελνε, μέσω messenger, ακατάλληλα βίντεο στον 12χρονο, ο οποίος ήταν και πνευματικό του τεκνό.

Ναύπλιο: Συνελήφθη ιερέας για ασέλγεια σε 12χρονο αγόρι

Μετά την καταγγελία του πατέρα στις αρχές, ο  40χρονος αρχιμανδρίτης συνελήφθη την Παρασκευή στην περιοχή της Ερμιονίδας, στο σπίτι όπου μένει με τους γονείς του.

«Έκανα sexting με 30χρονο – Καταλάθος έστειλα βίντεο στον 12χρονο»

Ο αρχιμανδρίτης έφτασε αμίλητος λίγος μετά τις 15.00 στα δικαστήρια Ναυπλίου. Παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία και ζήτησε και πήρε αναβολή για την ερχόμενη Τρίτη 6 Ιουλίου.

Αιματηρό τροχαίο στο Ναύπλιο: Μηχανή παρέσυρε πεζή

Ο ιερέας θα ισχυριστεί ότι έκανε sexting με έναν ενήλικο 30 ετών, ο οποίος είχε παρόμοιο όνομα στο facebook με το 12χρονο αγόρι και... μπερδεύτηκε

Ο ιερέας θα ισχυριστεί ότι έκανε sexting με έναν ενήλικο 30 ετών, ο οποίος είχε παρόμοιο όνομα στο facebook με το 12χρονο αγόρι​​​​​​​ και... μπερδεύτηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο αρχιμανδρίτης θα ισχυριστεί πως έκανε sexting (ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων) με έναν ενήλικο 30 ετών, ο οποίος είχε παρόμοιο όνομα στο facebook με το 12χρονο αγόρι.

Θα ισχυριστεί δηλαδή ότι η αποστολή μηνυμάτων στον ανήλικο έγινε καταλάθος.

Μητέρα 12χρονου: Λέει καθαρά το όνομα του παιδιού μου – Είχε στείλει κι άλλα μηνύματα

Η μητέρα του παιδιού, μιλώντας αποκλειστικά στο Star, έχει διαφορετική άποψη.

Αγίου Πνεύματος: Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες

«Είχαν προηγηθεί και άλλα ακατάλληλα μηνύματα. Πιστεύω ότι το έχει κάνει και σε άλλους», δήλωσε στο Star η μητέρα του 12χρονου

«Είχαν προηγηθεί και άλλα ακατάλληλα μηνύματα. Πιστεύω ότι το έχει κάνει και σε άλλους», δήλωσε στο Star η μητέρα του 12χρονου

«Στο βίντεο, που έστειλε στον γιο μου, ακούγεται καθαρά να λέει το όνομα του παιδιού μου. Είχαν προηγηθεί και άλλα ακατάλληλα μηνύματα. Πιστεύω ότι το έχει κάνει και σε άλλους», δήλωσε.

Κολωνός: Ξεσπά μέσα από τη φυλακή η μητέρα της ανήλικης

«Έχω ακούσει ότι στέλνει και μηνύματα, παίρνει τηλέφωνο και παιδιά 14 ετών», δήλωσε, εξάλλου, ένας 15χρονος που ζει στην περιοχή.

Ιωάννινα: Πρωτοφανής χαλαζόπτωση έντυσε την πόλη… στα λευκά

Ο αρχιμανδρίτης είχε, πάντως, αρκετούς λογαριασμούς σε facebook και Instagram, ενώ συνήθιζε να πηγαίνει για καφέ με παιδιά 14-15 ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top