Ναύπλιο: Τι είπε στον εισαγγελέα ο παπάς που κατηγορείται για ασέλγεια

Έστειλε βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο σε 12χρονο αγόρι

Την πόρτα των δικαστηρίων Ναυπλίου πέρασε το μεσημέρι ο Ιερομόναχος Αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως Υδρας Σπετσών και Αιγίνης, ο οποίος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 3 Ιουνίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας.

Εις βάρος του ιερέα, ο οποίος υπηρετεί σε χωριό της Ερμιονίδας στην Αργολίδα, σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ο ίδιος οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις πράξεις που κατηγορείται.

Ναύπλιο: Συνελήφθη ιερέας για ασέλγεια σε 12χρονο αγόρι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απέστειλε σε 12χρονο αγόρι, με το οποίο διατηρούσε πνευματική σχέση, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης.

Αιματηρό τροχαίο στο Ναύπλιο: Μηχανή παρέσυρε πεζή

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα ως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Γλυκά Νερά: « Ήταν στεναχωρημένος» - Πώς έγραψε ο πιλότος στις πανελλήνιες

Η αστυνομία κατέσχεσε 3 κινητά τηλέφωνα και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ιερωμένου, που από την εξέτασή τους στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση και την δράση του.

Τραγωδία στα Χανιά: Έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού του και σκοτώθηκε

Εξάλλου, η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό πως ο ιερέας τίθεται σε αργία, αναφέροντας μάλιστα και το όνομα του ιερέα

«Η Ιερά Μητρόπολις "Υδρας, Σπετσών & Αιγίνης άνακοινοί ότι ό Άρχιμ. π. `Ιερόθεος Λουμουσιώτης κληρικός τής καθ' `Ημάς `Ιεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς `Ιερούς Κανόνας τής `Εκκλησίας», αναφέρει η ανακοίνωση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top