Γλυκά Νερά: « Ήταν στεναχωρημένος» - Πώς έγραψε ο πιλότος στις πανελλήνιες

«Όταν δίνει κάποιος πανελλαδικές συνεκτιμάται στο δικαστήριο»

Ο δικηγόρος του πιλότου μίλησε για τις πανελλήνιες εξετάσεις που αποφάσισε να δώσει ο εντολέας του /Βίντεο Mega

Τελικά έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ο πιλότος ξεκίνησε τις πανελλήνιες την Παρασκευή και εξετάστηκε όπως οι άλλοι υποψήφιοι στο μάθημα την Νεοελληνικής Γλώσσας.

Αυτό που προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις είναι το θέμα της έκθεσης το οποίο κλήθηκε να αναπτύξει ο καταδικασμένος συζυγοκτόνος που δεν ήταν άλλο από την έμφυλη βία και την επίτευξη της ισότητας.

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος έδωσε Πανελλήνιες με θέμα.. τη βία κατά των γυναικών

«Τελικά του δόθηκε η άδεια και έδωσε εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω η μεταγωγή του έγινε στις 6 το απόγευμα και στις 9 η ώρα πήρε τα θέματα. Όλα κύλησαν ομαλά και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Σε μιάμιση περίπου ώρα παρέδωσε τα θέματα και από ό,τι μου είπαν ήταν στεναχωρημένος», δήλωσε μιλώντας στο MEGA  και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο Κωνσταντίνος Δούνας, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Φωκίδας.

Γλυκά Νερά: «Είναι άδικο να μου στερούν το δικαίωμα να δώσω πανελλήνιες»

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος ξεκίνησε τις πανελλήνιες

Ο πιλότος έδωσε τελικά πανελλήνιες, κάτι που θα συνεκτιμηθεί στο δικαστήριο / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Γλυκά Νερά: «Όταν δίνει κάποιος πανελλήνιες συνεκτιμάται στο δικαστήριο»

Ο δικηγόρος του καταδικασμένου συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών, Aλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας και αυτός στην εκπομπή ανέφερε ότι ο ίδιος δεν γνώριζε ότι ο εντολέας του θα έδινε εξετάσεις ενώ διευκρίνισε πως ακόμα δεν γνωρίζει πως έγραψε, καθώς δεν είχε μιλήσει μαζί του.

Πρόσθεσε ακόμα πως το να δώσει κάποιος κρατούμενος πανελλαδικές εξετάσεις είναι από τα στοιχεία που συνεκτιμώνται από τα δικαστήρια που θα κρίνουν γενικότερα το ζήτημα του χαρακτήρα του κατηγορουμένου:

«Όλες αυτές τις ημέρες είχαν δημιουργηθεί πολλά ζητήματα. Εγώ είχα άγνοια πως θα έδινε εξετάσεις και ήταν μία επιλογή της τελευταίας στιγμής. Το ζήτημα είναι πως δεν έχω μιλήσει μαζί του. Όταν θα μιλήσω, θα ενημερωθώ για το πώς έγραψε.

Αντιλαμβάνομαι την κοινωνία αλλά το να δώσει κάποιος κρατούμενος πανελλήνιες είναι από τα στοιχεία που συνεκτιμώνται από τα δικαστήρια. Το δικαστήριο κρίνει γενικότερα το ζήτημα του χαρακτήρα του κατηγορούμενου. Η υπόθεση έχει πολύ πορεία ακόμη. Κάποιος κρατούμενος που περνάει στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, δικαιούται την παρακολούθηση των μαθημάτων. Δεν αλλάζει κάτι στην κατηγορία», επεσήμανε ο δικηγόρος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top