Γλυκά Νερά: Ο πιλότος έδωσε Πανελλήνιες με θέμα... τη βία κατά των γυναικών

Ανέπτυξε τις ιδέες του για τη βία κατά των γυναικών και τον φεμινισμό

Η ζωή λένε παίζει περίεργα παιχνίδια και αυτό πρέπει να σκέφτηκε σήμερα το πρωί και ο 35χρονος πιλότος που σκότωσε την Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος έδωσε τελικά πανελλήνιες εξετάσεις και κλήθηκε να αναπτύξει τις ιδέες του για τη βία κατά των γυναικών. 

Nτέιβιντ Κράουτς για δίκη πιλότου: «Πότε θα τελειώσει αυτή η παντομίμα;»

Αυτό είναι το φετινό θέμα που έπεσε στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, η βία κατά των γυναικών και ο φεμινισμός. 

Παρά τις διαμαρτυρίες του ο πιλότος που σκότωσε την Καρολάιν έδωσε τελικά πανελλήνιες σήμερα - Intimenews

Παρά τις διαμαρτυρίες του ο πιλότος που σκότωσε την Καρολάιν έδωσε τελικά πανελλήνιες σήμερα - Intimenews

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» οργανώθηκε έκτακτη μεταγωγή του πιλότου μαζί με άλλον έναν κρατούμενο προς τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου και έφθασε αργά το βράδυ της Πέμπτης. Εκεί σε ειδική αίθουσα που έχει διαμορφωθεί για τις πανελλήνιες εξετάσεις συμμετείχε σήμερα το πρωί κανονικά στη διαδικασία και εξετάστηκε στη Νεοελληνική Γλώσσα. 

Γλυκά Νερά: «Είναι άδικο να μου στερούν το δικαίωμα να δώσω πανελλήνιες»

Τα θέματα έφτασαν στις φυλακές Μαλανδρίνου γύρω στις 09:00 το πρωί και η διαδικασία ξεκίνησε χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο 35χρονος, είχε διαμαρτυρηθεί έντονα, κατηγορώντας τον δικαστήριο, που εκδικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, ότι βάζοντας δικάσιμο την 1η Ιουνίου, μία ημέρα δηλαδή πριν τις εξετάσεις, καταστρατηγεί θεμελιώδη δικαιώματά του και του στερεί την πιθανότητα να δώσει πανελλήνιες. Ήθελε και να είναι παρών στη δίκη - παρόλο που δεν τον υποχρεώνει ο νόμος - και να μη χάσει τη γραπτή εξέταση. 

Γλυκά Νερά: Στην Αθήνα ο πιλότος - Γιατί δε θα δώσει τελικά πανελλήνιες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα είχε αν γινόταν γνωστό το περιεχόμενο του γραπτού του ανθρώπου που με τη δολοφονία της συζύγου του συγκλόνισε το πανελλήνιο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top