Καβάλα: Θρίλερ με τον θάνατο της κτηνοτρόφου – Δολοφονία ή δυστύχημα;

Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει δύο λίτρα αίμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, η οποία βρέθηκε νεκρή στο ποιμνιοστάσιό της στο χωριό Ποδοχώρι. Ακόμη οι αρχές δεν έχουν καταλήξει στα αίτια του θανάτου της και εξετάζονται δύο σενάρια. Το πρώτο είναι αυτό την ανθρωποκτονίας και το δεύτερο η άτυχη γυναίκα να χτυπήθηκε από ένα κριάρι και να τραυματίστηκε θανάσιμα. 

Η 68χρονη βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής σε κοντινή απόσταση από το μαντρί της από τον ανιψιό της. 

Καβάλα: «Όποιος το έκανε να μου το πει!» - Ξεσπά ο σύζυγος της κτηνοτρόφου

Αρχικά ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, καθώς η γυναίκα δεν είχε αιμορραγία ή εξωτερικά τραύματα. Η ιατροδικαστική εξέταση όμως έδειξε κακώσεις που παραπέμπουν σε ανθρωποκτονία. 

Καβαλά: «Τη χτυπούσε και μου έλεγε ότι θα τη σκοτώσει»

Οι πρώτες υποψίες έπεσαν στον σύζυγο της άτυχης γυναίκας, μετά από καταγγελίες του αδελφού της, ότι την έδερνε και είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει. 

Κτηνοτρόφος Καβάλα: «Κάποιος τη σκότωσε στο ξύλο» λέει ο αδερφός της

Και ο ίδιος, μάλιστα, σε δηλώσεις του στο Star παραδέχθηκε ότι χτυπούσε τη σύζυγό του. 

To σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή η 68χρονη στην Καβάλα

To σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή η 68χρονη στην Καβάλα

«Όταν της έλεγες αυτό και μου έλεγε ‘δεν το κάνω’, ξέρεις εγώ εκεί νευριάζω, δεν μπορώ. Ή Κυριακή ή Δευτέρα ήταν, η σόμπα εδώ το τραπέζι. (…)Ε, ‘τι με είπες λέει’ και έχω τη βέργα στα χέρια μου. Τη χτύπησα εδώ λίγο, άμα δεν ήταν η σόμπα μπορεί να την χτυπούσα πιο πολύ. Εγώ δε θέλω να λέω ψέματα, εκείνη όμως την στιγμή που την χτύπησα λίγο, η σόμπα σταμάτησε τη βέργα, αυτό ήταν», είπε και συνέχισε:

Έγκλημα στην Καβάλα: «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»

«Μέρα νύχτα κλαίω. Την Παρασκευή μέχρι τώρα, δύο φορές έφαγα φαγητό. Ούτε παιδιά έχω, ούτε τίποτα έχω. Δεν μπορώ να περπατήσω, άμα πέσω δεν μπορώ να σηκωθώ μονάχος. Δεν έχω άνθρωπο να με βοηθήσει. Όποιος το έκανε, να έρθει να μου πει την έκανα εγώ τη ζημιά».

Καβάλα: Ερευνάται το ενδεχόμενο να τη χτύπησε το κριάρι

Πάντως όσο περνούν οι μέρες απομακρύνεται το σενάριο της δολοφονίας και η αστυνομία στρέφει την προσοχή της στο ενδεχόμενο η άτυχη 68χρονη να δέχθηκε άγρια επίθεση από κριάρι. 

Το απόγευμα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, ιατροδικαστής μετέβη εκ νέου στο ποιμνιοστάσιο της γυναίκας και πήρε DNA και άλλα δείγματα από ένα πολύ επιθετικό κριάρι, περίπου 70 κιλών, που υπήρχε στο μαντρί. Το κρατούσαν πέντε αστυνομικοί, για να μπορέσει ο ιατροδικαστής να κάνει τη δουλειά του. 

Καβάλα: Μυστήριο με κτηνοτρόφο που βρέθηκε νεκρή στο μαντρί της

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια της γυναίκας για να εξακριβωθεί αν συνδέονται οι κακώσεις με χτυπήματα από το ζώο και αν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA του ζώου. 

Ο ιατροδικαστής δίνει επίσης σημασία στο γεγονός ότι η 68χρονη ήταν μικροκαμωμένη, ζύγιζε μόλις 52 κιλά και είχε ύψος 1,50 μέτρα. Είχε και πρόβλημα οστεοπόρωσης, επομένως δε θα χρειάζονταν πολλά χτυπήματα, ούτε ιδιαίτερα δυνατά για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια της. 

Η 68χρονη εντοπίστηκε νεκρή κάτω από ένα δέντρο, περίπου 25 μέτρα από το μαντρί της και είχε χάσει δύο λίτρα αίματος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top