Καβάλα: Απομακρύνεται το σενάριο της ανθρωποκτονίας

Το DNA θα δείξει αν τη σκότωσε τελικά το κριάρι

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος 68χρονης που βρέθηκε νεκρή στο ποιμνιοστάσιό της στην Καβάλα - Βίντεο αρχείου ΑΝΤ1

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της περίπλοκης υπόθεσης του θανάτου 68χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο ποιμνιοστάσιό της στην Καβάλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της γυναίκας επήλθε από χτυπήματα του κριαριού που είχε στο κοπάδι της, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των δειγμάτων DNA που πήρε ο ιατροδικαστής από τα ρούχα και τα νύχια του θύματος, ώστε να διαπιστωθεί με σιγουριά πώς έχασε τη ζωή της. 

Καβάλα: Θρίλερ με τον θάνατο της κτηνοτρόφου – Δολοφονία ή δυστύχημα;

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, από τα ευρήματα προκύπτει επιβεβαιωμένα πως την περασμένη Παρασκευή στις 15:00 το μεσημέρι η γυναίκα έφυγε μόνη της από το σπίτι. Οι κινήσεις της έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας. 

Μία ώρα αργότερα, ο προμηθευτής της ανέβηκε με το αυτοκίνητό του στο ποιμνιοστάσιο της 68χρονης για να της παραδώσει τροφή για τα ζώα της και αμέσως μετά επέστρεψε στο κατάστημά του. Και οι δικές του κινήσεις έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και έχει αποκλειστεί από τον κύκλο των υπόπτων. 

Καβάλα: «Όποιος το έκανε να μου το πει!» - Ξεσπά ο σύζυγος της κτηνοτρόφου

Στο διάστημα από τις 17:00 έως τις 18:00 το απόγευμα προσδιορίζεται η ώρα θανάτου της  γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε σε ένα σημείο, όπου δεν υπάρχει σημάδι πάλης. 

Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με την επαναληπτική αυτοψία που έγινε, έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι η κτηνοτρόφος κατά πάσα πιθανότητα έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση που δέχθηκε από το άγριο κριάρι που είχε στο κοπάδι της, άνω των 70 κιλών. Μάλιστα στο παρελθόν το συγκεκριμένο ζώο είχε σπάσει πόρτες, χρησιμοποιώντας τα πόδια και τα κέρατά του. 

Κτηνοτρόφος Καβάλα: «Κάποιος τη σκότωσε στο ξύλο» λέει ο αδερφός της

Οι αρμόδιοι αναμένουν τα αποτελέσματα του DNA από τα νύχια και τα ρούχα της, τα οποία θα βγουν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες για να μπορέσουν να μιλήσουν με σιγουριά για τα αίτια θανάτου της γυναίκας. 

Η 68χρονη είχε τρία με τέσσερα χτυπήματα στον θώρακα, τα οποία προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και πνεύμονα, τα οποία τελικά οδήγησαν σε εσωτερική αιμορραγία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top