Ρόδος: Τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της από 23χρονο στη θάλασσα

H καταγγελία της 20χρονης κοπέλας

Ρόδος: Τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της από 23χρονο στη θάλασσα

Τον βιασμό της από έναν νεαρό που γνώρισε στις διακοπές κατήγγειλε μια 20χρονη Βρετανή τουρίστρια στη Ρόδο.

Αποκλειστικό: Η αποθήκη κολαστήριο στον Κολωνό που βίαζαν τη 12χρονη

Το συμβάν σύμφωνα με την καταγγελία της έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο και συγκεκριμένα στην παραλία Γλύστρα, στην οποία είχαν πάει μαζί για μπάνιο.

Η 20χρονη κατήγγειλε στις Αρχές του νησιού, ότι γνώρισε τον  δράστη, αλβανικής καταγωγής, διαδικτυακά και κανόνισαν να πάνε μαζί για μπάνιο. Όπως είπε, σύμφωνα με τη Sun, αντάλλασσαν μηνύματα για περίπου δύο εβδομάδες σε εφαρμογή και τελικά συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ρόδος: Αυτός είναι ο 26χρονος που χτυπήθηκε από κεραυνό και πέθανε

Ρόδος: Η καταγγελία ότι απείλησε δεύτερη φορά να τη βιάσει 

Μετά τον πρώτο φερόμενο βιασμό, η γυναίκα είπε ότι ζήτησε από τον 23χρονο να την πάει πίσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Κιοτάρι.

Γύρω στις 4 το απόγευμα, φέρεται να της επιτέθηκε και να προσπάθησε να τη βιάσει ξανά στο δωμάτιο. Η γυναίκα αντέδρασε, απώθησε τον άνδρα και τον ανάγκασε να φύγει από το δωμάτιό της.

Στη συνέχεια έφυγε από το παραθαλάσσιο θέρετρο και κατήγγειλε τον βιασμό στην ασφάλεια της Ρόδου. Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα και βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου το φερόμενο θύμα τον αναγνώρισε. Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και απόπειρα βιασμού. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top