Βόλος: Δεύτερη επίθεση από φίδι - Στο νοσοκομείο 55χρονη από δάγκωμα οχιάς

H πεθερά του θύματος κατάφερε να το εγκλωβίσει και να το «εξολοθρεύσει»

Όσα είπε η μητέρα της 39χρονης εθελόντριας που έπαθε αναφυλακτικό σοκ από δάγκωμα οχιάς- εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 30/5/23

Στο νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε μια 55χρονη γυναίκα από τη Νέα Αγχίαλο που δαγκώθηκε από φίδι, την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της.  

Μάχη για τη ζωή της δίνει η ερπετολόγος που τη δάγκωσε φίδι   

Η 55χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Αχιλλοπούλειο», ενώ ο σύζυγός της ενημέρωσε και την Πυροσβεστική υπηρεσία, ώστε να το εντοπίσει και να το πιάσει, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Φίδι στον ποταμό Αώο στον νομό Ηπείρου/ Intime Toτσίδης Δημήτρης

Φίδι στον ποταμό Αώο στον νομό Ηπείρου/ Intime Toτσίδης Δημήτρης

H πεθερά του θύματος της επίθεσης από φίδι, ήταν τελικά αυτή που κατάφερε και εγκλώβισε κάτω από ένα βαρέλι το φίδι, αφού προηγουμένως του κατάφερε χτυπήματα. Όταν έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της Πυροσβεστικής το φίδι ήταν νεκρό. όπως διαπιστώθηκε ήταν οχιά. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου.

Μητέρα 39χρονης εθελόντριας ερπετολόγου: «Δε γνωρίζαμε ότι έχει αλλεργία»

Το περιστατικό είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες. Οχιά δάγκωσε  39χρονη εθελόντρια ερπετολόγο στη Θεσσαλονίκη, πριν από πέντε μέρες, με τη γυναίκα να εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top