Μάχη για τη ζωή της δίνει η ερπετολόγος που τη δάγκωσε φίδι     

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της στη ΜΕΘ του Παπανικολάου

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη και αιμοδυναμικά ασταθής στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, η 43χρονη ερπετολόγος που την δάγκωσε οχιά στο 30ο γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, όταν έπιασε το φίδι με το γάντι, αλλά όχι και με την ειδική λαβίδα.    

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ 39χρονη ερπετολόγος που τη δάγκωσε οχιά

Η ερπετολόγος, εθελόντρια της οργάνωσης «Δράση για την Άγρια Ζωή», φέρεται να υπέστη αναφυλακτικό σοκ από το δάγκωμα της οχιάς, το οποίο επηρέασε το κεντρικό νευρικό σύστημα με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας της να επιδεινωθεί ραγδαία. Για αυτόν τον λόγο και διασωληνώθηκε άμεσα από το προσωπικό του ασθενοφόρου  του ΕΚΑΒ, ενώ όταν έφθασε στο νοσοκομείο ήταν αιμοδυναμικά ασταθής και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επεισόδια με δεκάδες μολότοφ σε ΑΠΘ και Εγνατία

Η ερπετολόγος είναι μητέρα ενός αγοριού 5 ετών. 

Μάλιστα σήμερα εντοπίστηκε ακόμη ένα φίδι, αυτή τη φορά νερόφιδο, στις ρόδες οχήματος, στην οδό Γιαννιτσών και πάλι όπου βρίσκεται το σχολείο, στο οποίο θα γίνει καθαρισμός. Το σχολείο αύριο Δευτέρα θα παραμείνει κλειστό, λόγω και του σοκ στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές, από την τροπή που πήρε η προσπάθεια απομάκρυνσης της οχιάς από το σχολείο.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top