Χαλκιδική: «Δεν ξέρω αν θα επουλωθούν τα τραύματα στην ψυχή του παιδιού»

Θα γίνει προσπάθεια να αποσωληνωθεί σήμερα

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης παραμένει το 8χρονο αγοράκι, που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και μετά να αυτοκτονεί στη Χαλκιδική

Χαλκιδική: «Είδα το παιδί μες στα αίματα, φώναζε παππού»

Σύμφωνα με τον διευθυντής της παιδοχειρουργικής κλινικής, Γ. Τσικόπουλος, η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή. Ωστόσο τα τραύματά του είναι αρκετά σοβαρά. Όλο του το σώμα είναι γεμάτο σκάγια από τη καραμπίνα του πατέρα του, τα σοβαρότερα τραύματα όμως είναι στα ιγμόρεια και στον οφθαλμικό κόγχο. Σοβαρό είναι και το τραύμα του στο χέρι του. 

«Το χεράκι του είναι θρύψαλα. Έχει έλλειμμα δέρματος, μυών, τενόντων και κυρίως έχει υποστεί διατομή το ωλένιο νεύρο», είπε ο γιατρός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και πρόσθεσε ότι σήμερα θα γίνει προσπάθεια αποσωλήνωσής του. 

Χαλκιδική: Την πυροβόλησε πισώπλατα μέσα στο παιδικό δωμάτιο

Σύμφωνα με τον ίδιο τα τραύματα στο σώμα του θα αντιμετωπιστούν και θα θεραπευτούν, αλλά δε θα συμβεί το ίδιο με τα τραύματα της ψυχής του. 

H 39χρονη δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του γιου της από τον σύζυγό της

«Αμφιβάλω προσωπικά αν τα ψυχικά του τραύματα θα μπορέσουν να επουλωθούν. Όταν συνέλθει θα πέσει πάνω του όλο το ψυχιατρικό team για να το βοηθήσουν», είπε. 

Χαλκιδική: Μαρτυρικός ο θάνατος της 39χρονης – Την κυνηγούσε μέσα στο σπίτι

Το 8χρονο αγοράκι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του, όταν ο πατέρας του την πυροβόλησε τέσσερις φορές. 

Μέσα στη μέρα θα γίνει προσπάθεια να αποσωληνωθεί ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και να αυτοκτονεί

Μέσα στη μέρα θα γίνει προσπάθεια να αποσωληνωθεί ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και να αυτοκτονεί

Το παιδί επί πέντε ώρες βρισκόταν μόνο μέσα στο σπίτι με τους νεκρούς γονείς τους, χωρίς να μπορεί να φωνάξει βοήθεια και περιφερόταν από δωμάτιο σε δωμάτιο, αφήνοντας πατημασιές από αίμα. 

Ο παππούς του το βρήκε στην αγκαλιά της μητέρας του, σε κατάσταση σοκ  και ειδοποίησε αμέσως της αστυνομία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top