Στο «θησαυροφυλάκιο» του Παπανικόλα- Αλλάζουν χέρια τα βιβλία και τα cd του

Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου του καναλάρχη

Το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου του καναλάρχη Κωνσταντίνου Παπανικόλα και η κόντρα για την περιουσία του συνεχίζονται. «Μήλον της Έριδος» οι μετοχές και η άδεια λειτουργίας του καναλιού Kontra. Πρώην στενός συνεργάτης και νυν πρόεδρος του Κινήματος που είχε ο εκλιπών κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας να του παραδοθούν κάμερες και αρχεία.

Κηδεύτηκε ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας - Θρίλερ με την περιουσία του

Στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε η Άννα Σταματιάδου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star φαίνεται ένα μέρος της περιουσίας του καναλάρχη Κωνσταντίνου Παπανικόλα. Πάνω από 10.000 βιβλία και εκατοντάδες cd φυλάσσονταν στο κτήμα του στον Ωρωπό. Όλα αυτά περνούν στα χέρια του νυν προέδρου του κινήματος "Υγεία Οικολογία" Παναγιώτη Μαντζάνα, καθώς αυτό διέταξε σήμερα το Ειρηνοδικείο. 

Mέρος της περιουσίας του καναλάρχη Κωνσταντίνου Παπανικόλα. Πάνω από 10.000 βιβλία και εκατοντάδες cd φυλάσσονταν στο κτήμα του στον Ωρωπό/ κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Mέρος της περιουσίας του καναλάρχη Κωνσταντίνου Παπανικόλα. Πάνω από 10.000 βιβλία και εκατοντάδες cd φυλάσσονταν στο κτήμα του στον Ωρωπό/ κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Αυτό που θέλαμε το πέτυχαμε, να πάρουμε τα βιβλία, τα cd και όλα τα βίντεο που υπάρχουν. Θα μπορούσα να εκβιάσω τον πρόεδρο, γιατί κατέβαλα χρήματα για τη φροντίδα του. Να μου υπογράψει πληρεξούσια, μετοχές κτλ. Δε μας αφορούν αυτά εμάς. Μας αφορά η πνευματική διαθήκη που αφήνει ο πρόεδρος» είπε ο πρώην αντιπρόεδρος του κινήματος «Υγεία Οικολογία», Μαντζάνας Παναγιώτης.

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Ποιοι βλέπουν μυστήριο πίσω από τον θάνατό του

Σύμφωνα με τον Παν. Μαντζάνα, μήλον της Έριδος για κάποιους συγγενείς και συνεργάτες του Κωνσταντίνου Παπανικόλα είναι οι μετοχές του, αλλά και η άδεια λειτουργίας του καναλιού Kontra. Στον χώρο αυτό υποστηρίζει ότι υπήρχαν πάνω από 15 κάμερες, οι οποίες έχουν εξαφανιστεί. 

Παπανικόλας: Tρία βίντεο - ντοκουμέντο ρίχνουν φως στον θάνατό του

«Κάποιοι αποπειράθηκαν να του δώσουν κρέας. Του έδωσαν κρέας αλεσμένο, έπαθε δηλητηρίαση. Τώρα αν του ξαναέδωσαν το κρέας για εκείνον ήταν δηλητήριο. Όλα αυτά θα τα δει ο εισαγγελέας» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Μαντζάνας.

O καναλάρχης Κωνσταντίνος Παπανικόλας

O καναλάρχης Κωνσταντίνος Παπανικόλας

Περίπου 20 μέρες μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, στο κτήμα του στον Ωρωπό ζει μόνο ο επιστήθιος φίλος του, Σπύρος Λαμπίρης. Όπως λέει ο ίδιος στο star δε διεκδικεί ούτε σπασμένο πλακάκι από την περιουσία του θανόντος.

Θάνατος καναλάρχη: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

Οι συγγενείς του Παπανικόλα δεν έχουν κανένα ερώτημα για τον θάνατο του ανθρώπου τους. Απαγόρευσαν στον κύριο Μαντζάνα και τον κύριο Λαμπίρη να παραστούν στην κηδεία του καναλάρχη.

«Δεν υπάρχει κάποιο οικονομικό κίνητρο τουλάχιστον όσον αφορά στους εντολείς μου» υποστήριξε ο δικηγόρος των αδελφών του Παπανικόλα, Δημήτρης Χρυσάφης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top