Κηδεύτηκε ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας - Θρίλερ με την περιουσία του

Σε αποποίηση κληρονομιάς θα προχωρήσουν τα αδέρφια του

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Κηδεύτηκε ο καναλάρχης στη γενέτειρά του στην Αρκαδία / Βίντεο από MEGA

Στη γενέτειρα του, την Πιάνα Αρκαδίας, τελέστηκε σήμερα η κηδεία του γνωστού καναλάρχη Κωνσταντίνου Παπανικόλα, πέντε μέρες μετά το «πάγωμα» της ταφής του καθώς ο εισαγγελέας ζητούσε να προηγηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Παπανικόλας: Tρία βίντεο - ντοκουμέντο ρίχνουν φως στον θάνατό του

Σύμφωνα με το Mega, η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του κ. Παπανικόλα αναφέρει πως η αιτία θανάτου είναι για την ώρα απροσδιόριστη, πως ο εκλιπών έπασχε από καρκίνο και πως αναμένονται εντός των επόμενων μηνών τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης για να κλείσει οριστικά ο φάκελος.

Μυστήριο με τον θάνατο του Παπανικόλα: Η τελευταία φωτογραφία του καναλάρχη

Αποποίηση κληρονομιάς

Την ίδια ώρα, τα αδέλφια του Κωνσταντίνου Παπανικόλα μέσω του δικηγόρου τους υποστηρίζουν ότι ο εκλιπών δεν είχε αμύθητη περιουσία και πως αντιθέτως κληροδοτεί χρέη: «Είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι και δεν έχουμε ανάγκη την κατάχρεη περιουσία του αδελφού μας. Μάλιστα αμέσως μετά την ταφή θα προχωρήσουμε σε αποποίηση κληρονομιάς».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, ο εκλιπών είχε στο ΙΚΑ οφειλές ύψους 370.000 ευρώ και δύο προσημειώσεις υποθήκης, εκ ων οποίων η πρώτη ανερχόταν στο 1 εκατομμύριο και η δεύτερη ξεπερνούσε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του γνωστού καναλάρχη

«Είχε χρέη, αλλά είχε και μεγάλη ακίνητη περιουσία. Αυτό που ήταν το μήλον της έριδος ήταν οι μετοχές του και η άδεια λειτουργίας του Kontra Channel» λέει από την πλευρά του ο δικηγόρος του εκλιπόντα, Στέλιος Σούρλας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top