Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του γνωστού καναλάρχη

Με παρέμβαση εισαγγελέα αναβλήθηκε η προγραμματισμένη ταφή του

Το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πυκνό μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, συνιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel.  Ο καναλάρχης, έφυγε από τη ζωή στις αρχές του μήνα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι οποίες - μετά από καταγγελία φιλικού του προσώπου - ερευνώνται από την αστυνομία. Μάλιστα, με παρέμβαση εισαγγελέα, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη ταφή του.

Θρίλερ με τον θάνατο γνωστού καναλάρχη

Πυκνό μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα 

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του γνωστού καναλάρχη Κωνσταντίνου Παπανικόλα

Η αντίστροφη μέτρηση για το θρίλερ που διαδραματίζεται τα τελευταία 24ωρα ξεκίνησε από τη στιγμή που έξω απο το σπίτι του καναλάρχη στον Ωρωπό, έφτασε ένα ασθενοφόρο, για να τον μεταφέρει από το σπίτι του, κάπου αλλού.

Οπως καταγγέλλει στο Star επιστήθιος φίλος του, αυτό έγινε μόλις λίγες ώρες πριν ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας φύγει από τη ζωή. 

Πυκνό μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα

Ο επιστήθιος φίλος του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, Σπύρος Λαμπίρης / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

«Το βράδυ με ειδοποιεί ο αδελφός του, ότι ο Παπανικόλας πέθανε και να πήγαινα κάποια ρούχα να του δώσω για την κηδεία του. Την επόμενη μέρα εφόσον έχω τον αριθμό παίρνω την εταιρία και λέω "χθες ήρθατε και πήρατε τον κύριο Παπανικόλα απο το σπίτι του, πού τον πήγατε, γιατί δεν ξέρω τι να απαντάω, στην Αστυνομία κι αλλού". Μου λένε "συγγνώμη, στο Μαρκόπουλο Ωρωπού δεν έχει έρθει ποτέ ασθενοφόρο κι ούτε Κωνσταντίνο Παπανικόλα πήραμε ποτέ"» αναφέρει ο κ. Σπύρος Λαμπίρης, που ήταν στενός φίλος του Κωνσταντίνου Παπανικόλα.

Τραγωδία στην Άρτα: Ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο και πέθανε

«Μεταφέρθηκε παρά τη θέλησή του»

«Παρά τη θέλησή του μεταφέρθηκε την Παρασκευή στις 13.00 από το σπίτι του στο Μαρκόπουλο Ωρωπού προς άγνωστο σημείο. Μετά από λίγες ώρες ο επιστήθιος φίλος του, ο κύριος Λαμπίρης πληροφορήθηκε ότι ο Παπανικόλας δε βρίσκεται πλέον στη ζωή και αυτό ήταν το σημείο που αποτέλεσε την αρχή προκειμένου να αναζητήσει την αλήθεια» λέει στο Star ο δικηγόρος του εκλιπόντος, Στέλιος Σούρλας. 

Το γεγονός πως ο κ. Λαμπίρης κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία, προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα. Διέταξε να «παγώσει» η κηδεία του νεκρού, έως ότου πραγματοποιηθεί έρευνα για τα αίτια του θανάτου του.

Γλυφάδα: Ανθυπασπιστής του Λιμενικού έκαψε το όχημα της αξιωματικού

«Ήθελαν να τον πάνε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο»

Σε όλα αυτά απαντά ο δικηγόρος των τριών αδελφών του Κωνσταντίνου Παπανικόλα,  Δημήτρης Χρυσάφης.

«Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας εδώ και χρόνια είχε διαγνωστεί με καρκίνο και βρισκόταν στο τελικό στάδιο. Έχει κατατεθεί μήνυση, για τις  συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι στο οποίο διέμενε στον Ωρωπό και υπό ποιες συνθήκες διαβιούσε ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας τους τελευταίους μήνες, οι συνθήκες ήταν άθλιες. Ο αδελφός του, λοιπόν, όταν απέκτησε τη δύναμη με τη χορήγηση της προσωρινής διαταγής, πήγε να τον παραλάβει για να τον πάει σε ένα πολύ καλύτερο μέρος, σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο κι όχι φυσικά σε άγνωστο μέρος όπως αναφέρθηκε» σημειώνει από την πλευρά του ο κ. Χρυσάφης.

Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας είχε το 25% των μετοχών του Kontra Channel και έγινε γνωστός από τις εκπομπές του που ήταν αφιερωμένες στην οικολογία. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top