Παπανικόλας: Tρία βίντεο - ντοκουμέντο ρίχνουν φως στον θάνατό του

Τι λένε ο δικηγόρος και ο επιστήθιος φίλος του καναλάρχη

Με το θρίλερ γύρω από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα να παραμένει σε εξέλιξη και τη σορό του άθαφτη, τρία βίντεο ντοκουμέντο έρχονται στη δημοσιότητα. Τα βίντεο αυτά αν μελετηθούν προσεκτικά μπορεί να ρίξουν φως στο μυστήριο, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου προβλήθηκαν.

Το πρώτο γυρίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 από τον σκηνοθέτη και επιστήθιο φίλο του, Σπύρου Λαμπίρη. Σε ένα τηλεοπτικό τετ α τετ των δύο φίλων ο Παπανικόλας είχε παρουσιάσει το τηλεοπτικό όραμα του για το μέλλον, ενώ είχε αναφερθεί και στον τηλεοπτικό χρόνο που αγόραζε στον σταθμό Kontra, του οποίου κατείχε το 25%.

Μυστήριο με τον θάνατο του Παπανικόλα: Η τελευταία φωτογραφία του καναλάρχη

Ο αείμνηστος Παπανικόλας δήλωνε πως ο τρόπος ζωής που είχε επιλέξει, τον έκανε να νιώθει νέος και υγιής και επιθυμία του ήταν να μοιραστεί με τον κόσμο την προσωπική του εμπειρία. 

Ο αείμνηστος Παπανικόλας στο πρώτο βίντεο ντοκουμέντο/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο αείμνηστος Παπανικόλας στο πρώτο βίντεο ντοκουμέντο/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο Παπανικόλας αν και είχε μεγαλώσει μέσα στις ανέσεις, έδειχνε ότι δεν έδινε σημασία στα υλικά αγαθά, αφού όπως έλεγε «αξίζουμε όσα προσφέρουμε»

Το δεύτερο επίμαχο βίντεο γυρίστηκε τέσσερα χρόνια αργότερα, τα φετινά Χριστούγεννα. Σε αυτό ο εκλιπών εμφανίζεται αδυνατισμένος αλλά ευδιάθετος να δίνει ευχές, δείχνοντας πως έχει πλήρη αντίληψη του χρόνου.

Ο αείμνηστος Παπανικόλας στο δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο αείμνηστος Παπανικόλας στο δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Στο τρίτο και τελευταίο βίντεο του Παπανικόλα δηλώνει πως δε θέλει να τον πάρουν από τον χώρο που ζει, ακόμη κι αν έχουν δικαστική εντολή συγκεκριμένοι άνθρωποι, τους οποίους κατονόμασε.

Ο αείμνηστος Παπανικόλας στο τρίτο βίντεο ντοκουμέντο/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο αείμνηστος Παπανικόλας στο τρίτο βίντεο ντοκουμέντο/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

«Ουδεμία μομφή στρέφουμε κατά των αδελφών. Δεν κατηγορούμε τα αδέλφια του Παπανικόλα. Αλλού στρέφονται τα βέλη και νομίζω εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε» επισήμανε ο Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος του Κ.Παπανικόλα και του Σπύρου Λαμπίρη.

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Βίντεο του καναλάρχη λίγες μέρες πριν πεθάνει

Όπως είπε ο δικηγόρος, το 2021 που είχε εμφανιστεί στον Παπανικόλα καρκίνος στον προστάτη, πήγε ένα τρίτο πρόσωπο από το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον και του είπε “τώρα που δεν είσαι καλά, βάλε μια υπογραφή εδώ ότι με εξουσιοδοτείς για να κάνω κάποιες ενέργειες για τις ώρες που έχεις στο Kontra channel”. «Aυτό όμως δεν ήταν εξουσιοδότηση, αλλά ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών του προς αυτό το πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό ισχυρίστηκε μάλιστα ότι υπήρχε οφειλή 70.000 ευρώ του Παπανικόλα προς το εν λόγω πρόσωπο» πρόσθεσε ο δικηγόρος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Μάλιστα, ο καναλάρχης είχε προχωρήσει σε μήνυση για απόπειρα κακουργηματικής απάτης. 

Ο  ζωγράφος και σκηνοθέτης - επιστήθιος φίλος του Παπανικόλα, Σπύρος Λαμπίρης, μιλά στην εκπομπή για τις οικονομικές συναλλαγές του Kontra, σημειώνοντας ότι ο Παπανικόλας του είχε πλήρη εμπιστοσύνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού, μέχρι τώρα η αιτία θανάτου του είναι απροσδιόριστη σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top