Μυστήριο με τον θάνατο του Παπανικόλα: Η τελευταία φωτογραφία του καναλάρχη

Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας είχε κάνει μήνυση για υπεξαίρεση χρημάτων

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του καναλάρχη Κωνσταντίνου Παπανικόλα. Την ώρα που ο εισαγγελέας έχει διατάξει την αναβολή της ταφής του, στο φως της δημοσιότητας έρχονται πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του λίγο πριν φύγει από τη ζωή, αλλά και για τις διαφορές που είχε τόσο με συνεργάτες του, όσο και με συγγενείς του. 

Όπως είπε ο στενός του φίλος Σπύρος Λαμπίρης, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο μέτοχος του Contra Channel, δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι του στον Ωρωπό και τη μέρα που τον πήραν η εικόνα του δεν έδειχνε έναν άνθρωπο που μπορεί να φύγει από τη ζωή από μέρα σε μέρα. 

Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του γνωστού καναλάρχη

Ο ίδιος μάλιστα εκείνη τη μέρα τράβηξε τρεις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Παπανικόλα την ώρα που τον έπαιρναν οι τραυματιοφορείς για να τον μεταφέρουν σε άγνωστο προς εκείνον σημείο.

H τελευταία φωτογραφία του Κωνσταντίνου Παπανικόλα πριν μεταφερθεί σε άγνωστη τοποθεσία από ασθενοφόρο

«Με πήρε τηλέφωνο άτομο που δε θέλω να ονοματίσω και μου είπε “βγάλε φωτογραφίες γιατί θέλουν να τα φορτώσουν όλα σε σένα”. Αφού τον πήραν τηλεφώνησα στην ιδιωτική κλινική και μου είπαν πως εκείνη τη μέρα ασθενοφόρο της κλινικής δεν παρέλαβε ασθενή από το Μαρκόπουλο Ωρωπού και δε γνώριζαν τίποτα για τον Κωνσταντίνο Παπανικόλα», είπε ο κ. Λαμπίρης, ο οποίος μετά από αυτό κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κινητοποίησε τις δικαστικές αρχές, ώστε να διατάξουν την αναβολή της ταφής του. 

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: 1,5 χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας

Από την πλευρά του δικηγόρος ενός συνεργάτη του καναλάρχη, ο Γιώργος Νούλας, υποστήριξε πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και παράλληλα φαίνεται να έπασχε από άνοια. 

Θρίλερ με τον θάνατο γνωστού καναλάρχη

Όπως περιέγραψε ο κ. Νούλας, δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό στην τηλεόραση και γι’ αυτό ο πελάτης του έκανε αίτηση για δικαστική συνδρομή, επικαλούμενος ότι κινδυνεύει η ζωή του Παπανικόλα. Μετά από αυτό, ο αδελφός του καναλάρχη αναγκάστηκε να υποβάλει και ο ίδιος αίτηση για δικαστική συνδρομή. 

Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με συγγενείς και συνεργάτες του

Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με συγγενείς και συνεργάτες του

Ωστόσο βίντεο που δημοσίευσε το nassosblog.gr δείχνει τον Κωνσταντίνο Παπανικόλα να λέει ρητά και αμετάκλητα ότι δεν επιθυμεί να φύγει από το σπίτι του και να τεθεί υπό την επιμέλεια του αδελφού του ή του συνεργάτη του. 

Παπανικόλας: Είχε οικονομικές διαφορές με συνεργάτες του

Ακόμα πιο περίπλοκη κάνουν την υπόθεση πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας είχε κάνει μήνυση σε συνεργάτη του τον περασμένο Φεβρουάριο για υπεξαίρεση χρημάτων και ότι είχαν γίνει προσπάθειες υπεξαίρεσης των μετοχών του στο Contra Channel από συγγενικό του πρόσωπο. 

Η εισαγγελία έχει διατάξει τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του καναλάρχη και μένει να διαπιστωθεί από τι τελικά πέθανε.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top