Μυστήριο με την εξαφάνιση Βρετανίδας στην Κάλυμνο

«Πώς μπορεί κάποιος να εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνος;»

Μυστήριο Με Την Εξαφάνιση Βρετανίδας Στην Κάλυμνο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση μιας Βρετανίδας στην Κάλυμνο. Η γυναίκα βρισκόταν στο νησί μαζί με τον σύζυγό της στο νησί για αναρρίχηση, όμως τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά πριν από δύο εβδομάδες. Η δραματική έκκληση της κόρης της.

Κραυγή αγωνίας από την κόρη μιας συνταξιούχου από τη Βρετανία, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Τέλενδο, το νησάκι απέναντι από την Κάλυμνο.

Η 75χρονη Σούζαν Χαρτ που δούλευε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ο Ελβετός σύζυγός της, Εντ, επισκέπτονται το νησί εδώ και περίπου οκτώ χρόνια. Είναι και οι δύο αναρριχητές και φέτος επέστρεψαν ξανά στην Κάλυμνο μετά την πανδημία μαζί με φίλους τους. 

Στις 30 Απριλίου το ζευγάρι πήρε το φέρι για την Τέλενδο. Ο σύζυγος της Σούζαν και ένας φίλος τους πήγαν για αναρρίχηση. Η 75χρονη είπε ότι θα έμενε στο λιμάνι του νησιού, θα διάβαζε ένα βιβλίο και θα πήγαινε σε ένα εστιατόριο. Όμως όταν επέστρεψε ο σύζυγος της δεν τη βρήκε εκεί που είχαν κανονίσει να συναντηθούν. Ρώτησαν στο εστιατόριο που υποτίθεται ότι είχαν δώσει ραντεβού, όμως κανένας δεν την είχε δει.

Οι αρχές του νησιού ξεκίνησαν εκτεταμένη έρευνα για τη γυναίκα, με τη βοήθεια εθελοντών και της ακτοφυλακής, καθώς και τις δύο κόρες της που πήγαν στο νησί από το Λονδίνο και την Αυστραλία. 

Βρετανίδα εξαφανίστηκε στην Κάλυμνο

Η 75χρονη που εξαφανίστηκε στην Κάλυμνο

Όμως για την οικογένεια η εξαφάνιση της Σούζαν είναι γεμάτη μυστήριο. Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι βρέθηκε νεκρή στο βάθος ενός γκρεμού, αλλά η κόρη της αυτό το διαψεύδει.

«Προσπαθούσαμε απεγνωσμένα να σιγήσουμε αυτούς τους ισχυρισμούς. Μία από τις ομάδες αναζήτησης κάλεσε μια ελληνική τηλεοπτική εκπομπή ισχυρίστηκε ότι η μητέρα μας βρέθηκε νεκρή και απείλησα να τους κάνω μήνυση εάν δεν έπαιρναν πίσω τα λόγια της», εξήγησε στη Mirror η κόρη της Σούζαν.

Οκτώ ημέρες μετά την εξαφάνιση, οι σκύλοι έρευνας και διάσωσης δεν είχαν ακόμη ξεκινήσει την έρευνα από την τοπική αστυνομία και έτσι ο Εντ προσέλαβε ιδιωτικά συνεργεία και δύτες για να συνδράμουν στις έρευνες.

«Πώς μπορεί κάποιος να εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνος;» αναρωτήθηκε η κόρη της 75χρονης μιλώντας στη Mirror. «Κάθε ημέρα που περνάει οι ελπίδες μας λιγοστεύουν και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τις αδερφές μου» πρόσθεσε. 

Σε βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που εξασφάλισε η οικογένεια της Σούζαν, φαίνεται η γυναίκα να απομακρύνεται από το εστιατόριο στο οποίο υποτίθεται ότι βρισκόταν.

Οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα, με την οικογένεια της Σούζαν να ζητούν απαντήσεις. Την ημέρα της εξαφάνισής της η Σούζαν φορούσε ένα καφέ καπέλο, γκρι βερμούδα, μια ανοιχτή καφέ ζακέτα, γκρι μποτάκια, γκρι κοντομάνικο και τη βέρα της.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top