Μάριος Παπαγεωγίου: Πού βρίσκονται τα οστά του;

Ξεσπά η μητέρα του – Άλλοι οχτώ στο στόχαστρο των αρχών

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου μετά την απολογία τους. Ωστόσο το μεγάλο ερώτημα παραμένει. Πού βρίσκεται θαμμένος ο Μάριος; Ερώτημα που βασανίζει εδώ και 11 χρόνια τη μητέρα του.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου ως πιθανό σημείο θεωρείται η περιοχή των Καμένων Βούρλων. Εκεί εκτιμάται πως οι δράστες έθαψαν τον άτυχο Μάριο πιθανόν στις 28 Αυγούστου 2012, 19 μέρες δηλαδή μετά την αρπαγή και τη δολοφονία του. 

Μάριος Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με όρους οι δύο συλληφθέντες

Τα  δύο αυτά στοιχεία προκύπτουν μέσα από τηλεφωνικές επικοινωνίες  όπου αναφέρονται 400 χιλιόμετρα περίπου πήγαινε - έλα από την Αθήνα. 

Τα οστά του Μάριου Παπαγεωργίου εκτιμάται ότι είναι θαμμενα στην περιοχή των Καμένων Βούρλων - Intimenews 

Τα οστά του Μάριου Παπαγεωργίου εκτιμάται ότι είναι θαμμενα στην περιοχή των Καμένων Βούρλων - Intimenews 

Είναι πρωτοφανές ότι σε αυτή την υπόθεση κανείς δεν αποκαλύπτει τον τόπο  που θάφτηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου. Έχουν γίνει δύο δικαστήρια, υπήρξαν καταδίκες και οι εμπλεκόμενοι δεν αποκάλυψαν το παραμικρό. 

Μάριος Παπαγεωργίου: Στο «φως» σοκαριστική συνομιλία των απαγωγέων

Πριν από λίγους μήνες κρατούμενος είχε ισχυριστεί  ότι υπάρχουν οστά στα Δερβενοχώρια και ανήκουν στον άτυχο φοιτητή. Η εξέταση dna  ήταν και αυτή τη φορά αρνητική.

Μάριος Παπαγεωργίου: «Να μου πούνε πού έχουν πετάξει τα κόκαλα του παιδιού μου»

Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ξεσπά  μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star  και την Τασούλα Παπανικολάου, ζητώντας μόνο να μάθει πού έχουν θάψει το παιδί της.

Οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους - Eurokinissi

Οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους - Eurokinissi

«Ας τους βοηθήσει ο Θεός να μου πούνε πού έχουνε πετάξει τα κόκκαλα του παιδιού μου. Θέλω το παιδάκι μου εγώ, τίποτα άλλο δε θέλω, έτσι πες τους», λέει η κ. Βαρβάρα.

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: «Θα έρθει και η σειρά των υπολοίπων»

Η μητέρα του Μάριου ήλπιζε ότι σήμερα στις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι θα αποκαλύψουν πού είναι το παιδί της. Εκείνοι αρνήθηκαν ότι γνωρίζουν το παραμικρό.

Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ζητά να της πουν οι ένοιχοι πού έχουν θάψει το παιδί της - Intimenews 

Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ζητά να της πουν οι ένοιχοι πού έχουν θάψει το παιδί της - Intimenews 

«Θέλουν να βρεθούν στη  θέση μου; Ας έρθουν οι κύριοι , κύριοι αυτοί  να βρεθούν στη θέση μου. Δεν τους το εύχομαι, σε κανέναν δεν το εύχομαι. Γιατί δεν μιλάνε; Τι τους εμποδίζει να μιλήσουνε; Ποιος τους καλύπτει και δεν τους αφήνει να μιλήσουνε; Και αυτούς και οι υπόλοιποι και αυτός που είναι μέσα και αυτοί που θα ακολουθήσουνε. Γιατί δεν ανοίγουνε το στοματάκι τους το γλυκό να πούνε κάτι; Δε φοβούνται Θεό;», αναρωτιέται η μητέρα του Μάριου.

Μάριος Παπαγεωργίου: Οχτώ νέα πρόσωπα στο στόχαστρο των αρχών

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, οχτώ νέα πρόσωπα βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών σχετικά με την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

Oι δύο άνδρες που κατηγορούνται ότι εξαφάνισαν τη σορό του Παπαγεωργίου

Ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του 27χρονου φέρεται να είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα, με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με στρατιωτικούς και εμφανιζόταν να συνοδεύει χρηματοποστολές, ενώ επικαλείται  ότι γνώριζε στελέχη της CIA στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον Β. Λαμπρόπουλος, ανάμεσα στα οκτώ νέα πρόσωπα που φέρεται να συμμετείχαν στην αρπαγή του 27χρονου είναι ένας ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στον Άλιμο, που επισκεπτόταν ο άτυχος Μάριος και ο 83χρονος «εγκέφαλος» της αρπαγής κι ένας οδηγός γνωστού τραπεζίτη.

Εξελίξεις στην υπόθεση Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του

Ακόμη στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι ιδιοκτήτης συνεργείου στην περιοχή της Δάφνης,  αλλά κι ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά τηλέφωνα στο κέντρο της Αθήνας, όπως και δύο αστυνομικοί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top