Άρτα: Άλλαξαν το μέρος της κηδείας του μωρού οι γονείς

Πριν από την κηδεία θα βαπτιστεί - Λυδία, το όνομα που θα πάρει

«Ο 37χρονος ήταν ένας υποδειγματικός πατέρας- Λάτρευε το παιδί του» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συνάδελφος του 37χρονου πατέρα και υποψήφια νονά του βρέφους

Αύριο Σάββατο θα διαδραματιστεί η τελευταία πράξη του δράματος για το μικρό μωράκι που έχασε τόσα πρόωρα τη ζωή του στην Άρτα, μετά από μια πράξη αμέλειας που του κόστισε τη ζωή. Οι γονείς του που το λάτρευαν είναι συντετριμμένοι. Ο θάνατός του οφείλεται σε θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου, μετά από ώρες που έμεινε κλεισμένο στο αυτοκίνητο όπου το ξέχασε ο πατέρας του. 

«Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου» ήταν τα λόγια του 37χρονου πατέρα στον ανακριτή, ο οποίος μαζί με τον εισαγγελέα αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 

«Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος» - Eλεύθερος ο πατέρας στην Άρτα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Εύη Γιαρκιά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κηδεία του μωρού θα γίνει αύριο Σάββατο, στο δημοτικό κοιμητήριο Άρτας τελικά κι όχι στον τόπο καταγωγής της μητέρας του μωρού, μετά από επιθυμία των γονέων του βρέφους. Πιθανόν να θέλουν να βρίσκονται κοντά στην τελευταία κατοικία του μωρού τους αλλά και να μπορέσει να παραβρεθεί ο κόσμος που θέλει να συμπαρασταθεί στο ζευγάρι. 

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας του βρέφους, Δημήτρης Λαμπράκης, μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 37χρονος πατέρας με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

Η άτυχη μικρούλα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 5,5 μηνών θα βαπτισθεί χριστιανή πριν τη κηδεία και θα πάρει το όνομα Λυδία, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Λαμπράκης.

Άρτα: «Η μητέρα του βρέφους θέλει στηρίξει τον άντρα της στο δικαστήριο»

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που μας συνέβη γιατί εμείς ως υπηρεσία είμαστε πολύ αγαπημένοι και θεωρούμε πως ό,τι γίνεται ακουμπάει τις ψυχές όλων μας. Θα μιλήσουμε για έναν αγαπημένο μου συνάδελφο που εκτιμώ και αγαπώ ιδιαίτερα, που του έλαχε να πάθει αυτό το τραγικό συμβάν. Με τα παιδιά είμαστε συνάδελφοι. Είναι τυπικοί, συνεπείς, δύο πάρα πολύ καλά παιδιά. Αγαπούσαν πολύ αυτό το παιδί. Μας έδειχναν καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες του μωρού και βλέπαμε την εξέλιξή του» είπε συνάδελφος του 37χρονου και υποψήφια νονά του μωρού. 

«Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συνέβη, θέλω να πω όμως πως ο 37χρονος ήταν ένας υποδειγματικός πατέρας. Δεν έχω ξαναδεί στα 50 μου χρόνια τόσο αφοσιωμένο μπαμπά. Λάτρευε το παιδί του, ενδιαφερόταν πάρα πολύ γι’ αυτό και ζούσε μόνιμα με την αγωνία της εξέλιξης και της υγείας του. Το φρόντιζε σαν να ήταν μία καλή και πολύ στοργική μαμά» κατέληξε η κ.Ελένη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top