«Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος» - Eλεύθερος ο πατέρας στην Άρτα

«Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου», είπε ο 37χρονος

Με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερος ο 37χρονος πατέρας στην Άρτα, μετά την απολογία του για τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους του, το οποίο ξέχασε στο αυτοκίνητό του. 

Άρτα: Μόνος έφτασε στον ανακριτή ο πατέρας του μωρού

Ο πατέρας του άτυχου μωρού επανέλαβε για το τραγικό συμβάν πως «σταμάτησε το μυαλό του» και δε θυμόταν πως είχε το μωρό στο καθισματάκι του αυτοκινήτου του.

Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου

Βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και μετά την απόφαση των εισαγγελικών αρχών αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς να κάνει καμία δήλωση. 

Η στιγμή που ο 37χρονος πατέρας εξέρχεται από το Πρωτοδικείο Άρτας, μετά την απόφαση να μην προφυλακιστεί

Η στιγμή που ο 37χρονος πατέρας εξέρχεται από το Πρωτοδικείο Άρτας, μετά την απόφαση να μην προφυλακιστεί

«Ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του μωρού που έβγαζε δόντια και είχε κολικούς. Σταμάτησε να πάρει έναν καφέ και για εκείνον και για τη γυναίκα του, με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του. Ήταν αγχωμένος με τη δουλειά του. Πίστευε ότι είχε πάει το παιδί στον βρεφικό σταθμό κι όταν το μεσημέρι τον πήρε η γυναίκα του και του είπε "πού είναι το παιδί;", της απάντησε "στον βρεφικό σταθμό"», σχολίασε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας του βρέφους, Δημήτρης Λαμπράκης, μετά την απόφαση να μην προφυλακιστεί ο πατέρας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top