Αιφνίδιος θάνατος 15χρονης στα Τρίκαλα: «Κατέρρευσε μέσα στο μαγαζί»

Ειδικοί ψυχολόγοι στο πλευρό των συμμαθητών της

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατο της 15χρονης από τον Βύρωνα που κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε μπαρ σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα.

Τραγωδία: Πέθανε 15χρονη μαθήτρια σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα

Στο πλευρό των συμμαθητών της θα βρεθούν τη Δευτέρα στο σχολείο πέντε ειδικοί ψυχολόγοι για να διαχειριστούν το σοκ που έχουν υποστεί, καθώς είδαν το κορίτσι να «σβήνει» μπροστά στα μάτια τους.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του μπαρ, «την ώρα εκείνη που διασκεδάζανε τα παιδιά, ξαφνικά ένα κορίτσι κατέρρευσε. Υπήρχε γιατρός στο μαγαζί, προσπάθησε να το ανανήψει, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, φωνάξαμε το ασθενοφόρο. Πήγαμε στο νοσοκομείο, όπου για δύο ώρες προσπαθούσαν μάταια. Δηλαδή προσπάθησαν πάρα πολύ οι γιατροί να το επαναφέρουν».

Ειδικοί ψυχολόγοι στο πλευρό των συμμαθητών της

Βαρύ είναι το κλίμα στο Λύκειο του Βύρωνα, όπου φοιτούσε η άτυχη 15χρονη. Συμμαθητές θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στα θρανία, ωστόσο δεν θα γίνουν μαθήματα.

Τρίκαλα: «Το κορίτσι δεν είχε κάποιο πρόβλημα, μόνο κάποιες ταχυκαρδίες»

«Με το που θ΄ανοίξει το σχολείο, θα έχουμε τρεις ψυχολόγους εμείς και δύο το υπουργείο Παιδείας, ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν τα παιδιά, τα οποία αντιλαμβάνεστε αντιμετωπίζουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση» εξηγεί ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν την επιτυχία του 16χρονου αδερφού της 

Τραγική ειρωνία είναι ότι πριν από λίγες ημέρες, ο 16χρονος αδελφός της συμμετέχοντας σε διαγωνισμό διαστημικού προγράμματος, πήρε το πρώτο πανελλήνιο βραβείο για την κατασκευή δορυφόρου. Οι γονείς δεν πρόλαβαν να χαρούν την επιτυχία του, καθώς η εκδρομή της κόρης τους κατέληξε σε τραγωδία.

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της θα πουν την Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στην 15χρονη, ενώ τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top