Δολοφονία Καραϊβάζ: Κατέθεσε η χήρα του δημοσιογράφου

Υπέβαλε δήλωση παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας

Δήλωση παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας υπέβαλε στο ανακριτικό γραφείο η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου και στη συνέχεια κατέθεσε όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του συζύγου της. 

«Ο Καραϊβάζ δε φοβόταν για όσα έλεγε και έγραφε, γι' αυτό τον σκότωσαν» είπε ο δικηγόρος της κ. Αλεξανδροπούλου, Α. Λύτρας.

Καραϊβάζ: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία

«Χθες είχαμε την προσωρινή κράτηση των δύο συλληφθέντων, προφανώς υπήρχαν σαφείς ενδείξεις ενοχής. Δεν έχω πάρει τη δικογραφία, ούτε τι είπαν στην απολογία τους στον ανακριτή γνωρίζω. Και η ίδια η κ. Αλεξανδροπούλου δεν γνωρίζει τίποτα. Όπως έχει πει, ο Γιώργος Καραϊβάζ δε φοβόταν. Τον σκότωσαν προφανώς γι’ αυτά που έγραφε και θα έγραφε, και γι’ αυτά που έλεγε και που θα έλεγε», συνέχισε ο κ. Λύτρας. 

Γιώργος Καραϊβάζ: Στα δικαστήρια οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του

«Τα δύο αυτά χρόνια έγινε μια συντονισμένη προσπάθεια, έτσι ώστε η υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μην ξεχαστεί. Δεν είμαι ούτε αστυνομικός, ούτε δικαστικός για να ξέρω τους δύο κατηγορούμενους. Θέλουμε δικαίωση για τη μνήμη του. Εμείς δεν μπορούμε να δικαιωθούμε, πάρα μόνο με ένα θαύμα, αν γύριζε πίσω ο Γιώργος μας», δήλωσε από την πλευρά της  η κ. Αλεξανδροπούλου μετά την κατάθεσή της και συνέχισε:

Συγκλονίζει μιλώντας στο Star η σύζυγος Καραϊβάζ: «Να βρεθεί ο εντολέας» 

«Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Ήταν η πρώτη θετική έκβαση, μετά από πολλές πιέσεις στην υπόθεση. Σήμερα κατέθεσα ό, τι είχα καταθέσει στο Ανθρωποκτονιών. Δεν ξέρω ποια πρόσωπα αναφέρονται στην δικογραφία. Θα τη δούμε το επόμενο διάστημα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top