Συγκλονίζει μιλώντας στο Star η σύζυγος Καραϊβάζ: «Να βρεθεί ο εντολέας» 

Ραγίζει καρδιές και η μητέρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου    

Σύζυγος Καραϊβάζ: συγκλονίζει μιλώντας στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star  

Δικαίωση και ανακούφιση, είναι τα πρώτα συναισθήματα των συγγενών του Γιώργου Καραϊβάζ, μετά τις συλλήψεις των δυο κατηγορουμένων. Μιλώντας στο Star η μητέρα και η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου ζητούν την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης για να δικαιωθεί η μνήμη του ανθρώπου τους, που όπως λένε, δε γυρίζει πίσω.   

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα 3 ακόμη άτομα που εμπλέκει η ΕΛ.ΑΣ. 

«Δεν έχω ιδιαίτερο μένος, δεν έχω θυμό. Απλά  θέλω να δικαιωθεί η μνήμη του συζύγου μου. Είμαι ευγνώμων στην Ελληνική Αστυνομία για τις προσπάθειες που έκανε» δηλώνει η Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ.   

Το τηλεφώνημα που περίμενε δύο χρόνια τώρα η σύζυγος του Γιώργου Καραίβάζ χτύπησε το μεσημέρι της Παρασκευής.  

«Αρχίζει να δικαιώνεται η μνήμη του Γιώργου»

«Νιώθω μια ανακούφιση ότι αρχίζει να δικαιώνεται η μνήμη του Γιώργου. Πιστεύω ότι αυτό το κουβάρι θα ξετυλιχτεί μέχρι τέλους. Βέβαια σε εμένα παραμένει η απώλεια και η θλίψη της απώλειας του συζύγου μου» προσθέτει η σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου.  

 Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτό είναι το λευκό βαν το οποίο χρησιμοποιήθηκε

Από τη μέρα που είδε τον Γιώργο Καραϊβάζ νεκρό η συζυγός του Στάθα,  δε σταμάτησε να επικοινωνεί με το Ανθρωποκτονιών. Με όποιο τρόπο είχε, προσπαθούσε να βάλει ενα λιθαράκι στην εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος.  

«Να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί» 

«Ο Γιώργος ήταν πάντα ένας καλός και προσφιλής άνθρωπος,  έτσι ώστε να μην έχουμε αντιπαλότητες με τους ανθρώπους. Θέλω να πιστεύω ότι και εγώ με τον δικό μου τρόπο ασκούσα μια μορφή πίεσης» επισημαίνει στο Star.

Να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί έλεγε με κάθε ευκαιρία η σύζυγος του Γιώργου Kαραϊβάζ. Στην κάμερα του Star είπε ότι ήταν μια μικρή ικανοποίηση η σύλληψη των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία, μπροστά στην απώλεια που βιώνει.  

Γιώργος Καραϊβάζ: «Τον εντολέα να βρουν και μετά ας κλείσω τα μάτια μου»

«Ο Γιώργος δεν γυρίζει πίσω, αυτό είναι δεδομένο. Θέλω όμως οι άνθρωποι που μας τον στέρησαν να τιμωρηθούν» τονίζει η Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ.    

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ
 

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Παναγιώτα, που ζει στην Καλλίφυτο Δράμας, έμαθε τα νέα, και όπως κάνει κάθε μέρα εδώ και δύο χρόνια, πήγε και σήμερα πρωί πρωί στον τάφο του παιδιού της για να του τα πει.

Μητέρα Καραϊβάζ στο Star: Να βρεθεί ο εντολέας

Μητέρα Καραϊβάζ στο Star: «Κάθε μέρα μιλάω με το παιδί μου στον τάφο του»

«Πάω εκεί πέρα, ανάβω κάθε μέρα το καντηλάκι του. Κάθομαι εκεί πέρα λίγο, μιλάω μαζί του. Το παιδί μου τι τους έχει κάνει δεν ξέρω και τόσο πολύ το μίσησαν.  Ένα παιδί που από το χωριό ξεκίνησε. Το όνειρό του ήταν να γίνει δημοσιογράφος από μικρό παιδί, γιατί του το στέρησαν αυτό, γιατί;»  αναρωτιέται  

«Θέλω να βρεθεί ο εντολέας του εγκλήματος» 

Τα αναπάντητα «γιατί» που βασανίζουν την κυριά Παναγιώτα είναι αμέτρητα. Ωστόσο,  εκείνη ζητάει μόνο ένα πράγμα, πριν κλείσει, όπως λέει, τα μάτια της: «Εγώ αυτό που θέλω είναι να βρεθεί ο εντολέας. Αυτός με ενδιαφέρει περισσότερο. Εγώ δεν ξέρω τίποτα,  Το παιδί μου ποτέ δε μου έλεγε «όλα μαμά καλά». Δε μου έλεγε τίποτα το παιδί μου». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top