Γιώργος Καραϊβάζ: «Τον εντολέα να βρουν και μετά ας κλείσω τα μάτια μου»

Λύγισε η μητέρα του δημοσιογράφου μετά τις δύο συλλήψεις

Δύο χρόνια μετά και ο πόνος της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ δεν έχει στερέψει, ενώ η είδηση των δύο συλλήψεων για την εν ψυχρώ δολοφονία του δεν κατάφεραν να τον μαλακώσουν. 

«Πώς να είμαι κορίτσι μου πώς να είμαι, από τη μέρα που το άκουσα… Αυτό το περίμενα δύο χρόνια. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο να βρεθεί ο εντολέας. Αυτός με ενδιαφέρει περισσότερο, τον εντολέα θέλω να βρούνε», είπε η μητέρα του δημοσιογράφου στο Mega και συνέχισε:

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Είχαν κάνει πρόβα την προηγούμενη μέρα»

«Αύριο το πρωί θα πάω να του τα πω του παιδιού μου. Πρωί πρωί θα πάω να του τα πω, να ησυχάσει η ψυχούλα του. Έχω ακούσει ότι είναι στα ίχνη άλλων δύο δραστών από την τηλεόραση. Εγώ τι να πω; Δεν ξέρω τι γινόταν εκεί κάτω. Εγώ ήμουν εδώ πέρα, το παιδί μου ήταν κάτω δεν ήξερα κάτι εγώ, δεν μου έλεγε τίποτα το παιδί μου, μου έλεγε “μαμά, όλα καλά”. Δεν μου έλεγε τίποτα. Ένα πράγμα ξέρω εγώ. Ότι το παιδί μου ήταν το όνειρό του η δημοσιογραφία και δεν το αφήσανε τα πραγματοποιήσει το όνειρό του μέχρι το τέλος του. Αχ τι άλλο να πω, δεν ξέρω τίποτα άλλο».

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αναζητούνται τρία ακόμα άτομα

Όπως είπε η κ. Παναγιώτα, αυτό που θέλει είναι να μάθει τον λόγο που εκτέλεσαν τον γιο της και ποιος ήταν αυτός που έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου. 

«Μα φυσικά θέλω να μάθω το γιατί, αλλά θέλω τον εντολέα, να μάθω γιατί το έκανε. Από τον εντολέα θέλω. Μόνο από αυτόν θέλω να μάθω τι έγινε και για ποιον λόγο το έκανε αυτό στο παιδί μου. Σίγουρα θα απαλύνει τον πόνο μου. Θα ξέρω. Και μετά ας κλείσω τα μάτια μου και ας πάω κοντά στο παιδί μου, δε θέλω τίποτα άλλο. Το ξέρω που με βλέπει το παιδί μου, το ξέρω και το αισθάνομαι ότι είναι κοντά μου τώρα», συνέχισε η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Καραϊβάζ: Ποιος είναι ο εκτελεστής - Εμπλέκεται και στη δολοφονία πυγμάχου

Είπε τέλος ότι τον βλέπει συχνά στον ύπνο της, όμως την πονά που δεν της μιλά. 

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το λευκό βανάκι που «έκαψε» τα αδέρφια

«Πολλές φορές τον βλέπω στον ύπνο μου, αλλά δε μου λέει τίποτα. Το μόνο που μου λέει είναι μαμά να είσαι καλά. Να ανάβεις το καντηλάκι μου, θέλω να φεύγεις χαρούμενη», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top