«Μην κλείνεις τα μάτια σου, μείνε μαζί μας», έλεγαν στον αιμόφυρτο Δημήτρη

Συγκλονίζει ο 18χρονος Δημήτρης για την επίθεση με μαχαίρι

Ο 18χρονος Δημήτρης και η μητέρα του φεύγουν αγκαλιά από το νοσοκομείο και μιλούν αποκλειστικά στην Κατερίνα Σουλιώτη και τις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Συγκλονίζει ο 18χρονος Δημήτρης που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη και παρ'ολίγο να χάσει τη ζωή του. Ο 18χρονος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» την ώρα που έβγαινε νικητής από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση.

Ακρόπολη: «Πιστεύω στη Δικαιοσύνη» λέει ο πατέρας του 18χρονου στο Star

Ο 18χρονος πήρε εξιτήριο σήμερα και συνοδευόμενος από τη μητέρα του πήρε τον δρόμο για την επιστροφή στο σπίτι του.

Συγκλονίζει ο 18χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη

«Ήταν δύσκολο όλο αυτό που πέρασα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά αλλά έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου. Τα τραύματα ήταν πολύ σκληρά» λέει, στην Κατερίνα Σουλιώτη.

Ήταν ένα μαρτύριο, να μην το ζήσει κανένας άνθρωπος.

Ακρόπολη: «Ζω από θαύμα», λέει ο 18χρονος από το νοσοκομείο

Ακρόπολη: «Μου έβαλαν το μαχαίρι στην πλάτη»

Περιγράφει στιγμή προς στιγμή τα όσα φρικιαστικά έζησε την ώρα που ήταν βόλτα τη Δευτέρα του Πάσχα με τους φίλους του στην Πλάκα.

Καθόταν μαζί με την παρέα του σε ένα πεζούλι όταν δύο ανήλικοι τους πλησίασαν, υποτίθεται για να ζητήσουν τσιγάρο. Ο ένας από τους δύο τον μαχαίρωσε. 

«Μου έβαλε το μαχαίρι στην πλάτη και μου ζήτησε το τσαντάκι μου. Στην αρχή ήμουν ψύχραιμος, σήκωσα τα χέρια ψηλά, μετά προσπάθησα να ξεφύγω, όμως εκείνος με κρατούσε από το τσαντάκι. Του είπα "πάρε τα λεφτά" και τότε μέσα σε δευτερόλεπτα με μαχαίρωσε ελαφριά στον λαιμό ενώ την δεύτερη μαχαιριά μου την έδωσε με δύναμη στην κοιλιά».

Ακρόπολη: Σοκάρει ο 17χρονος - «Γύρισα σπίτι και έπλυνα τα ρούχα μου»

Ακρόπολη: «Μην κλείνεις τα μάτια σου!»

Ο 18χρονος Δημήτρης ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του τους δύο φίλους του που τον βοήθησαν τις κρίσιμες εκείνες ώρες.

Ο ένας κυνήγησε τους δράστες και μάλιστα κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν από αυτούς, και ο άλλος με ψυχραιμία τον βοήθησε την ώρα που ήταν πεσμένος κάτω αιμόφυρτος μετά την επίθεση. Τα ονόματά τους; Ο Μπόμπι και ο Γιώργος, που στάθηκαν πραγματικοί φίλοι στο πλάι του. «Χωρίς αυτούς δεν ξέρω τι θα γινόταν» αποκαλύπτει ο Δημήτρης.

Η περιγραφή συγκλονίζει: 

«Ο φίλος μου έβαλε το χέρι του στον λαιμό μου γιατί έβλεπε ότι είχα αίματα και έλεγε "άνοιξε τα μάτια σου, μην τα κλείνεις, μείνε μαζί μου, μέχρι να έρθει η Αστυνομία".

Ακρόπολη: Προφυλακίστηκε ο ένας 17χρονος για την αιματηρή ληστεία

Ο 18χρονος Δημήτρης εκτός από τους δύο φίλους του, ευχαρίστησε πρωτίστως τους γονείς του όπως επίσης τους γιατρούς του νοσοκομείου που έκαναν το παν για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Συγκινημένη η μητέρα του, «πετάει από τη χαρά» της, που μπορεί να επιστρέψει με το παιδί της στο σπίτι και ζητά μέσω της εκπομπής να ληφθούν  μέτρα από την πολιτεία.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top