Δολοφονία Καραϊβάζ: Ανοίγουν 25 συμβόλαια θανάτου μετά τις συλλήψεις 

Κοινά στοιχεία σε αρκετές δολοφονίες της Greek Mafia των τελευταίων ετών  

Το ρεπορτάζ για τα 25 συμβόλαια θανάτου που εξετάζει η Αστυνομία μετά τις συλλήψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ    

Τον «Μίτο της Αριάδνης» φαίνεται να έχουν πιάσει οι αξιωματικοί της Ασφάλειας μετά τις συλλήψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ. Τα στοιχεία που συγκεντρώνουν τις τελευταίες ώρες αναμένεται να οδηγήσουν σε ντόμινο αποκαλύψεων με βαριά ονόματα της νύχτας και μπράβους φονιάδες να πέφτουν στα χέρια των Αρχών. Ήδη οι αστυνομικοί ξεσκονίζουν φακέλους από το 2018.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι λέει στις δύο καταθέσεις του ο ιδιοκτήτης του βαν 

Συγκεκριμένα περισσότερα από 20 συμβόλαια θανάτου τα τελευταία 4 χρόνια ψάχνουν να βρουν τον ηθικό αυτουργό αλλά και τον εκτελεστή. Τον άνθρωπο που τράβηξε τη σκανδάλη και εκτέλεσε εν ψυχρώ.  Φαίνεται όμως ότι ο θάνατος του Καραϊβάζ σπάει την ομερτά στην Greek mafia και θα στείλει στον εισαγγελέα τους αδίστακτους δολοφόνους. Θα ρίξει φως σε υποθέσεις όπως αυτή του Γιώργου Λίτσα που δολοφονείται το 2018, του Βασίλη Γρίβα που εκτελείται μπροστά στο παιδί του το 2017, του Γιαννη Σκαφτούρου κ.ά.   

Φακέλους εκτελέσεων από το 2018 ξεσκονίζουν στην Ασφάλεια.   

«Η αστυνομία έπιασε τον Μίτο της Αριάδνης και θα οδηγηθεί και σε άλλες συλλήψεις. Ανθρώπων που εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις και πιθανότατα έχουν σκοτώσει» δήλωσε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Στράτος Μπαλάσκας στο ρεπορτάζ του Star.    

Γιώργος Καραϊβάζ: Αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση οι αξιωματικοί  της Ασφάλειας κατεβάζουν τους φακέλους των εκτελέσεων απο το 2018. Ψάχνουν ήδη τη δολοφονία του απόστρατου αξιωματικού της ΕΚΑΜ Σπύρου Παπαχρήστου που εκτελείται με πέντε σφαίρες από δύο όπλα έξω από ταβέρνα στην Παλλήνη, Πρωτομαγιά του 2018. Ερευνούν μήπως οι δράστες της δολοφονίας του Καραϊβάζ έχουν κάποια σχέση και αν τα στοιχεία που έχουν τώρα οι αστυνομικοί λύνουν τον γρίφο. 

Οι αξιωματικοί θεωρούν ότι οι εξελίξεις «δένουν» και με μια ακόμα υπόθεση: Αυτή της δολοφονίας του Μανώλη Καραγιάννη. Ο γνωστός σαν «καράφλας» στην αθηναϊκή νύχτα εκτελείται έξω από το σπίτι του στις 27 Ιουνίου του 2018. Τον «γαζώνουν» με 60 σφαίρες. Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι είναι τα όπλα των δραστών.

Καραϊβάζ: ‘Αλλοθι με αναρτήσεις στα social media από τους κατηγορούμενους

Ποιες δολοφονίες μπαίνουν στο στόχαστρο της έρευνας  

«Επιτέλους έχουμε συλλήψεις από τον χώρο της Greek Mafia» δηλώνει στο Star o συνδικαλιστής των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας.   

Τα κοινά στοιχεία της δολοφονίας Καραϊβάζ με τη δολοφονία Καπετανάκη αναζητά η αστυνομία

Τα κοινά στοιχεία της δολοφονίας Καραϊβάζ με τη δολοφονία Καπετανάκη αναζητά η αστυνομία 

Στο στόχαστρο των αστυνομικών μπαίνουν ακόμα 4 εκτελέσεις. Θεωρούν όμως ότι αν καταφέρουν να πετύχουν και άλλες συλλήψεις θα πάρουν απαντήσεις και για τη δολοφονία του Δημήτρη Καπετανάκη στις 9 Δεκεμβρίου του 2020. Ο δολοφόνος του ήταν πεζός και τον πυροβόλησε πισώπλατα αδειάζοντας όλη τη γεμιστήρα του καλάσνικοφ.  

    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top