Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι λέει στις δύο καταθέσεις του ο ιδιοκτήτης του βαν 

Τις απολογίες τους ετοιμάζουν για την Τετάρτη οι δύο κατηγορούμενοι  

Τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη ετοιμάζουν απο τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ  οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Αρνούνται την εμπλοκή τους, ενώ όπως αποκάλυψε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o 48χρονος ιδιοκτήτης του βαν έχει δώσει δύο καταθέσεις στις αρχές πριν τη σύλληψή του.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, στην πρώτη κατάθεσή του, στην ερώτηση  γιατί το βαν ήταν στο Άλιμο, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται. Τον κάλεσαν συμπληρωματικά στις 10 Απριλίου να καταθέσει ως μάρτυρας και ολοκλήρωσε την πολύωρη κατάθεση  του στις 11 Απριλίου  

Τι ισχυρίζεται σε αυτή; «Ήμουν στον Άλιμο, μοίραζα φυλλάδια για 4 ημέρες» υποστήριξε, ενώ προσκόμισε έγγραφα  για τη δραστηριότητα της εταιρείας στην περιοχή και αρνήθηκε  την οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία του Γ. Καραιβάζ. 

Την ίδια ημέρα έγινε και έλεγχος από την Οικονομική Αστυνομία στην εταιρεία καθαρισμού, στην οποία είναι ιδιοκτήτρια η σύντροφός του και ανήκει το βαν. 

Απολογούνται οι δύο κατηγορούμενοι την Τετάρτη για τη δολοφονία Καραϊβάζ   

Σε δύο ημέρες οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στον 30ο ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση και όπου θα παραδώσουν και απολογητικά υπομνήματα, όχι μόνο για την δολοφονία του δημοσιογράφου, αλλά και τη δολοφονία του πυγμάχου στο Γαλάτσι, τον Δεκέμβριο του 2021. Στην υπόθεση αυτή είναι κατηγορούμενος ο μικρότερος αδερφός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top