Πρωτομαγιά: Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ

Μεγάλες συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Με 24ωρη απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς( Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ) στις κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Στην απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο μετρό, το τραμ και τον ηλεκτρικό - Eurokinissi

Στην απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο μετρό, το τραμ και τον ηλεκτρικό - Eurokinissi

Έτσι, ακινητοποιημένα θα είναι σήμερα το Μετρό, το Τραμ και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος.

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες η Πρωτομαγιά

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, τα οποία θα κυκλοφορούν από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. 

Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία για την Πρωτομαγιά συμμετέχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα - Eurokinissi

Συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας - Eurokinissi

Πρωτομαγιά 2023: Πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν

Έτσι τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια από τις 00:01 τα ξημερώματα της Δευτέρας 1η Μαΐου έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα της ιδίας ημέρας.

Πρωτομαγιά: Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις των εργαζομένων

Προσυγκεντρώσεις θα πραγματοποιήσουν σωματεία και ομοσπονδίες εργαζομένων στις 10:00 το πρωί σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας. Η μεγάλη πορεία για την Πρωτομαγιά θα ξεκινήσει στις 11:00.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Εργατική Πρωτομαγιά

Αναλυτικά στην Πλατεία Κάνιγγος θα συγκεντρωθούν ομοσπονδίες, σωματεία και επιτροπές αγώνα εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.

Συγκεντρώσεις για την Εργατική πρωτομαγιά θα γίνουν και στη Θεσσαλονίκη - Eurokinissi

Συγκεντρώσεις για την Εργατική πρωτομαγιά θα γίνουν και στη Θεσσαλονίκη - Eurokinissi

Στην Ομόνοια θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, Σωματεία και Ενώσεις Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, Σύλλογοι και Ομάδες Γυναικών, Ομοσπονδίες και Σωματεία Συνταξιούχων, μαζικοί φορείς του δήμου Αθήνας, των Νοτιοδυτικών, Δυτικών, Βορειοδυτικών και Βόρειων Συνοικιών της Αθήνας.

Στα Προπύλαια έχουν δώσει ραντεβού σωματεία δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, σωματεία εργαζομένων σε Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ιδρύματα, σύλλογοι φοιτητών, συντονιστικά μαθητών.

Στους Στύλους του Ολυμπίου Διός θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση σωματεία υγειονομικών και ειδικής αγωγής, σωματεία υπουργείων, της Αποκεντρωμένης και Περιφερειακής Διοίκησης, σωματεία δήμων, μαζικοί φορείς των Ανατολικών και Νότιων Συνοικιών της Αθήνας.

Επίσης, στις 10.30 π.μ. στη συμβολή των λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας θα συγκεντρωθούν διανομείς στον επισιτιστικό κλάδο και στις ταχυμεταφορές.

Πρωτομαγιά: Πορείες στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προσυγκεντρώσεις για την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιηθούν στις 10:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου και σε άλλα σημεία της πόλης.

Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς στη Θεσσαλονίκη

Με προσωπικό ασφαλείας θα κυκλοφορήσουν τα αστικά λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα, 1η Μαΐου 2023, συνεπεία της συμμετοχής των εργαζομένων του ΟΑΣΘ στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΕΚΘ.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ, κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top