«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο Λάζαρος Λασκαρίδης - Έπεσε από μπαλκόνι

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος με βαριά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Λάζαρος Λασκαρίδης / Βίντεο Mega

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας και δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι. 

Όλα συνέβησαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας της. 

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο κ. Λασκαρίδης βγήκε στο μπαλκόνι, όμως το κάγκελο υποχώρησε και βρέθηκε στο κενό. Μάλιστα έπεσε σε σημείο όπου στη συνέχεια δυσκολεύτηκαν να τον βγάλουν, γι΄αυτό και επιχείρησε η πυροσβεστική. 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας «Γ. Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποστεί  βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα.

Λάζαρος Λασκαρίδης

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την πτώση από μπαλκόνι / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi 

Ποιος είναι ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης είναι Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός συντάκτης, μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Επαγγελματίας από τα 20 του χρόνια (1988), έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven και έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Μικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ (1996-2007) και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας (2007-2010).

Είναι ο επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», της μοναδικής δημοτικής παράταξης στην Καλλιθέα που δημιουργήθηκε από πολίτες που δεν είχαν πολιτευτεί ποτέ και κανένας από εκείνους δεν είναι μέλος κόμματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top