Ομολόγησε τη δολοφονία του Άλκη, αλλά δεν τον πιστεύει η εισαγγελέας

Ανατροπή στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, μετά από την ομολογία του δεύτερου κατηγορούμενου ότι εκείνος έφερε το θανατηφόρο χτύπημα με μαχαίρι στον 19χρονο φοιτητή. 

Τον λόγο πήρε η εισαγγελέας, η οποία απηύθυνε ερωτήσεις στον κατηγορούμενο, οι απαντήσεις του οποίου όμως δεν την ικανοποίησαν.

«Εγώ μαχαίρωσα τον Άλκη Καμπανό» - Ομολόγησε ο 21χρονος στην απολογία του

«Κύριε κατηγορούμενε εγώ δεν μπορώ να σας πιστέψω, όλα αυτά που έχω μπροστά στα χαρτιά μου, αντικρούουν αυτά που είπατε. Μου κάνει εντύπωση να μην ξέρετε τι έγινε», είπε η εισαγγελέας.

Η εισαγγελέας δεν πίστεψε την ομολογία του 21χρονου ότι αυτός σκότωσε τον Άλκη Καμπανό - Intimenews 

Η εισαγγελέας δεν πίστεψε την ομολογία του 21χρονου ότι αυτός σκότωσε τον Άλκη Καμπανό - Intimenews 

Και η πρόεδρος της έδρας επίσης φάνηκε να μην πιστεύει όσα ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος. 

«Περιγράφετε το επεισόδιο λες και το κάνατε μόνος σας».

«Απλά δε θυμάμαι τι έκαναν οι άλλοι. Άκουγα φασαρία καθ’ όλη τη διάρκεια. Επικρατούσε ένα χάος, ένας πανικός», της απάντησε ο κατηγορούμενος.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Άλκη Καμπανού ανήμερα των γενεθλίων του

«Ξαναπείτε μας πώς καταλάβατε ότι υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί, αυτός ο κάποιος που στείλατε να δει τι γίνεται στην Χαριλάου, ποιον ενημέρωσε τελικά;» ρώτησε στη συνέχεια η εισαγγελέας, με τον κατηγορούμενο να απαντά πως δεν γνωρίζει και δεν θυμάται, ενώ όταν τον ρώτησε γιατί θεωρήθηκε «περίεργη», όπως είπε στην απολογία του, η παρέα του Άλκη, απάντησε ότι απλά κατάλαβαν ότι είναι οπαδοί του Άρη. 

«Άρα ήταν η πεντάδα που ψάχνατε, δεν ήταν κάτι περίεργο;», είπε η εισαγγελέας.

«Ζώα, ζώα»: Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη Καμπανού στη δίκη

Άλκης Καμπανός: «Είχαμε όπλα για να αμυνθούμε»

Στη συνέχεια ρώτησε τον κατηγορούμενο γιατί είχαν μαζί τους όπλα, αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, ήθελαν μόνο να τραμπουκίσουν και να βρίσουν την παρέα του Άλκη. 

Η εισαγγελέας υποστήριξε πως ο 21χρονος που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον Άλκη Καμπανό έχει πέσει σε αντιφάσεις - Intimenews 

Η εισαγγελέας υποστήριξε πως ο 21χρονος που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον Άλκη Καμπανό έχει πέσει σε αντιφάσεις - Intimenews 

«Τα είχαμε γιατί ξέραμε πως και οι αντίπαλοι θα έχουν όπλα, τα είχαμε για να αμυνθούμε», απάντησε ο 21χρονος κατηγορούμενος.

Έδειξαν βίντεο από τη δολοφονία του Άλκη στη δίκη - Παρόντες οι γονείς του

«Φανταζόμουν πως θα μου απαντήσετε κάτι τέτοιο. Γιατί εφόσον τα έχετε για άμυνα, και ενώ κάνετε μια ερώτηση από απόσταση ασφαλείας, είχατε αυτά τα αντικείμενα μαζί σας;», επέμεινε η εισαγγελέας, με τον κατηγορούμενο να μην απαντά. 

Η εισαγγελέας επέμεινε και στην περιγραφή που έδωσε ο κατηγορούμενος για το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Άλκη, ενώ σημείωσε πως κατά τη διάρκεια της σημερινής του απολογίας έχει αναιρέσει πολλά γεγονότα από όσα είχε αναφέρει στην ανακρίτρια. 

«Ήταν σαν σφαγείο» - Σοκάρει ο αστυνομικός που βρήκε πρώτος τον Άλκη

Ο 21χρονος που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον Άλκη Καμπανό επέμεινε ότι λέει την αλήθεια - Intimenews

Ο 21χρονος που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον Άλκη Καμπανό επέμεινε ότι λέει την αλήθεια - Intimenews

«Διαφορετικά πράγματα είπατε στην αστυνομία, διαφορετικά στην ανακρίτρια, και διαφορετικά τώρα. Πώς γίνεται εσείς να χτυπάτε τον φίλο του, αφού σας έχει χτυπήσει, και παράλληλα να χτυπάτε τον Άλκη, ενώ σύμφωνα με τις απολογίες όλων στην ανακρίτρια ασχολείστε μόνο με τον φίλο του; Ξεχνάτε ότι είστε άνθρωπος, εδώ περιγράφετε ένα θηρίο που δε βλέπει και απλά κάνει πράγματα. Έχουμε διαφορετικές ιστορίες, τελικά τι να πιστέψουμε; Μας περιγράψατε το μαχαίρι που είχατε μαζί σας, ενώ έχετε δει τα ρούχα που φορούσε ο Άλκης. Από κάποιους μάρτυρες που κατέθεσαν κατά την διάρκεια της δίκης, ακούστηκε πως αυτό το αντικείμενο μπορεί να είναι παγοκόφτης ή κατσαβίδι. Εσείς εκείνη την στιγμή, όταν το ανέφεραν οι ιατροδικαστές, γιατί δεν είπατε πως όλα αυτά είναι λάθος; Γιατί δεν είπατε ότι το όπλο που περιέγραφαν είναι λάθος; Πώς γίνεται λοιπόν να υπάρχουν τα κοψίματα, τα χτυπήματα, αλλά και αυτό το μαχαίρι κουζίνας να διαπέρασε το ρούχο; Όπως επίσης δε βγαίνουν και αριθμητικά τα χτυπήματα, σύμφωνα με τις υπόλοιπες καταθέσεις. Πού ήταν τελικά ο Άλκης; Πότε έγιναν τα χτυπήματα;», ρώτησε η εισαγγελέας. 

Δίκη: «Κοιτάξτε με, είμαι η μάνα του Άλκη. Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου;»

Ο κατηγορούμενος ωστόσο αρκέστηκε να απαντήσει ότι τα χτυπήματα στον Άλκη έγιναν μάλλον γιατί κουνήθηκε ή την ώρα που έτρεχε. 

Εισαγγελέας και πρόεδρος της έδρας δεν πείστηκαν από όσα είπε ο κατηγορούμενος - Intimenews

Εισαγγελέας και πρόεδρος της έδρας δεν πείστηκαν από όσα είπε ο κατηγορούμενος - Intimenews

«Είμαι σίγουρος ότι χτύπησα εγώ τον Άλκη», επανέλαβε.

Πατέρας Άλκη Καμπανού: «Γιατί ζητούν συγγνώμη αφού δεν έκαναν κάτι;»

Μάλιστα για τις αντιφάσεις που εντόπισε η εισαγγελέας ο 21χρονος είπε:

«Συγγνώμη, δεν ξέρω γιατί έλεγα κάποια πράγματα στην ανακρίτρια. Σήμερα λέω την αλήθεια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top